Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu s-au uitat la bani. Ce mașină de lux și-au cumpărat

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ținut cont de buget. Și-au achiziționat un autoturism în valoare de peste 100.000 de euro.
09.10.2023 | 22:30
Adela Popescu si Radu Valcan nu sau uitat la bani Ce masina de lux siau cumparat
Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ținut cont de buget. Și-au achiziționat un autoturism în valoare de peste 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii Vorbește lumea și moderatorul de la Insula Iubirii nu s-au uitat la bani. Ce mașină de lux și-au cumpărat acum vedetele care au testat de-a lungul timpului mai multe branduri și modele.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ținut cont de buget. Și-au achiziționat un autoturism în valoare de peste 100.000 de euro

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ținut cont de buget. Și-au achiziționat un autoturism în valoare de peste 100.000 de euro cu care pot fi văzuți deja în traficul din Capitală. Frumoasa blondină și soțul său au scos bani frumoși din buzunar pentru noua achiziție.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, actrița și cunoscutul prezentator de la Antena 1 sunt posesorii unui Mercedes GLE 350e. Mașina are un design marcant, care se distinge imediat pe șosele și pe deasupra este hibrid, ceea ce înseamnă că nu are un consum foarte mare.

În prezent, bolidul de lux care costă peste 100.000 de euro are numerele roșii, ceea ce înseamnă că încă nu a fost înmatriculat pe numele lor. Autovehiculul poate fi văzut ca un cadou de ziua de naștere a artistei, care a avut loc pe 8 octombrie.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, SUV-ul închis la culoare are un interior care impresionează prin confort premium și materialele de înaltă calitate. Mai mult, autonomia bateriei este una ridicată, iar timpul de încărcare este redus, conform producătorilor.

Motorul are peste 300 de cai putere și nu este prima mașină testată de Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cei doi au condus în urmă cu ceva vreme tot un autoturism de la Mercedes de care s-au declarat foarte încântați.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan, în teste cu un Mercedes

„Când ne gândeam cum va fi familia noastră, ne doream să putem face ce vom vrea, fără opreliști. Viața ne-a dat întreit și chiar dacă unele zile sunt haos, facem cam ce ne trece prin cap.

Și idei avem… Pentru drumurile noastre scurte sau lungi, dar dese, cum v-am spus, am avut în teste noul Mercedes-Benz T-Class, încăpătoare cât să fie bine pentru o familie, cu portbagaj

ADVERTISEMENT

În el să intre și ale mele și ale ei, dar mai ales ale lor, și cu un comportament pe șosea de tot ai vrea să mai dureze drumul”, a scris la un moment dat Radu Vâlcan pe Instagram. Vedeta a distribuit o imagine în care apare cu mașina, dar și cu Adela Popescu.

ADVERTISEMENT