Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan, noi detalii despre cel de-al treilea copil. Cum se va numi mezinul familiei

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit detalii despre cel de-al treilea copil. Iată cum au ale să-l numească pe cel mai tânăr membru al familiei.
12.07.2021 | 18:29
Adela Popescu si Radu Valcan noi detalii despre cel deal treilea copil Cum se va numi mezinul familiei
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele celui de-al treilea copil, care a venit pe lume cu o zi în urmă. Prezentatorul de la Antena 1 le-a spus fanilor că deja au ales și nașii mezinului.

Soția lui Radu Vâlcan a născut pentru a treia oară și este mai fericită ca niciodată. Din păcate, prezentatorul show-ului „Insula Iubirii” nu poate fi alături de soția și copilul lui la spital din cauza condițiilor de siguranță.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan, noi detalii despre cel de-al treilea copil. Cum se va numi mezinul familiei

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară cu o zi în urmă și se bucură de aceste momente speciale. Cel mai emoționat este soțul blondinei, Radu Vâlcan, care nu poate fi la spital alături de soție și mezinul familiei.

Actorul este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tătic și a declarat că el și partenera lui de viață au ales numele micuțului.

ADVERTISEMENT

Peste doar câteva zile, Adela Popescu va fi externată și se va întoarce acasă, de data aceasta împreună cu micuțul care s-a născut ieri.

În plus, Andrei și Alexandru își vor cunoaște și ei frățiorul mai mic, pe care ar fi vrut să-l cheme „Avionel”, spre amuzamentul părinților.

ADVERTISEMENT

Cât despre nume, Radu Vâlcan le-a dezvăluit fanilor că este la fel de frumos ca celelalte și că i se va potrivi de minune.

„Avem emoții. Abia aștept să îi aduc acasă din maternitate, mai ales că și băieții sunt extrem de curioși să îl cunoască. 

ADVERTISEMENT

Am ales un nume la fel de frumos ca celelalte. Travaliul nu a fost extrem de lung, cinci ore, dar a fost extenuant. Pentru că a fost copilul măricel, de 3,620 de kg. A primit nota 10 la naștere și totul este foarte bine.

Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește numele mezinului, Radu Vâlcan a declarat că acesta începe tot cu litera „A”, precum frații mai mari ai micuțului, potrivit sursei citate mai sus.

Nașii celui mic sunt niște prieteni apropiați ai Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan , după cum a mai dezvăluit prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT