Life

Cum arată mașina lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Nu este deloc ieftină

Cum arată mașina lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Nu este deloc ieftină, dar au cumpărat-o mai mult pentru confortul copiilor.
08.08.2023 | 19:45
Cum arata masina lui Radu Valcan si a Adelei Popescu Nu este deloc ieftina
Cum arată mașina lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată mașina lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Cei doi se plimbă cu un bolid de lux care nu este deloc ieftin. Radu Vâlcan și Adela Popescu au o mașină am putea spune atipică pentru un cuplu de vedete.

Cum arată mașina lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu

Cei doi sunt nevoiți să se plimbe prin oraș cu o dubiță pentru că au trei copii care trebuie să stea în siguranță în mașină. Radu Vâlcan și Adela Popescu au o furgonetă marca Mercedes, de culoare roșie, cu care se plimbă prin oraș.

ADVERTISEMENT

Mașina este un Mercedes V Class, o mașină deloc ieftină, scrie Cancan. O furgonetă de la Mercedes Clasa V are un preț ce începe de la peste 52.000 €, conform site-ului brandului auto.

Desigur, mașina a fost cumpărată nu pentru a se lăuda cu ea pe stradă, ci pentru ca cei trei copii ai lor să fie în siguranță în ea și să aibă un confort sporit.

ADVERTISEMENT
Mașina pe care o au Radu Vâlcan și Adela
Mașina pe care o au Radu Vâlcan și Adela. Foto Youtube

Adela Popescu, despre schimbările vieții cu trei copii

De altfel, Adela Popescu a vorbit în trecut și despre schimbările care apar în viața părinților când se trece de la al doilea la al treilea copil.

Una dintre aceste schimbări este faptul că este nevoie de o mașină foarte mare. Tocmai de aceea, Radu Vâlcan și Adela Popescu au o mașină ce are șapte locuri.

ADVERTISEMENT

Vedeta povestea că este destul de dificil pentru părinți să conducă o astfel de mașină, mai ales în Capitală unde nu se găsesc locuri de parcare.

„De la doi la trei trebuie să schimbi mașina. Nu există nicio mașină normală care să acomodeze trei copii mici. Pentru că trei copii mici înseamnă că trebuie să aibă scaune cu isofix și oricum nu pot călători singuri pe bancheta din spate și tu cu soțul la cafea, în față. Îți trebuie un însoțitor. Și ai o mașină cu șapte locuri, să zicem, normală.

ADVERTISEMENT

Tu nu ai acces la scaunele din spate. Și atunci trebuie să îți iei un van. Și îți iei un van. Și unul dintre părinți va merge cu van-ul prin oraș, cum sunt eu de exemplu, zici că sunt cu rulota, cu duba, mă plimb prin oraș. Sexy, frumos, când caut parcare, deranj mare de tot. Se schimbă totul”, a precizat Adela Popescu, în podcastul Oanei Andoni.

ADVERTISEMENT