Life

Adela Popescu l-a sunat pe Radu Vâlcan, în direct. Ce i-a cerut de Valentine’s Day: „Acum, ca să nu mă mai fac de râs!”

Spune cu mândrie că Radu Vâlcan este un bărbat romantic, dar Adela Popescu a fost nevoită să facă un gest neașteptat în direct, luni, în timpul emisiunii "Vorbește Lumea", de la Pro TV.
14.02.2022 | 13:41
Adela Popescu la sunat pe Radu Valcan in direct Ce ia cerut de Valentines Day Acum ca sa nu ma mai fac de ras
Adela Popescu nu s-a putut abține și l-a sunat pe Radu Vâlcan, de Valentine's Day, în direct. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Valentine’s Day este o zi specială, în care îndrăgostiții își celebrează iubirea. În ediția din 14 februarie a emisiunii Vorbește lumea, telespectatorii au fost invitați să le transmită celor dragi mesaje romantice, pe care moderatorii să le citească în direct.

Adela Popescu nu a vrut să fie mai prejos, astfel că a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Radu Vâlcan, pentru a-i cere să-i trimită și ei o declarație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, gest neașteptat de Valentine’s Day: „Acum, ca să nu mă mai fac de râs!”

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea s-a lăudat încă de la începutul emisiunii de luni că Radu Vâlcan este un bărbat romantic, care nu contenește să o surprindă. 

Cu toate acestea, mesajul așteptat pe numărul de WhatsApp al redacției a întârziat să apară. În consecință, vedeta Pro Tv și-a sunat soțul, în direct, și i-a cerut să compună un text prin care să-i transmită cât de mult o iubește.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Adela Popescu i-a amintit prezentatorului de la Insula Iubirii că florile ei preferate sunt lalelele albe, pe care se așteaptă să le primească.

„Fii atent, eu îți dau mesajul, îți dau și numărul și tu îl dai ca și cum ar fi de la tine. Gata, scumpete, hai că o rezolvăm. Acum, ca să nu mă mai fac de râs, că le-am spus că tu ești romantic!”, i-a spus Adela Popescu lui Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a trimis un mesaj neașteptat

Abia după un al doilea apel și multe frământări, Shurubel și Bogdan au anunțat-o pe Adela că „scumpetea”, așa cum îl alintă pe soțul său, i-a scris.

„Iubirea mea, să fim sănătoși, să ne iubim ca până acum. Copiii să ne crească și să învețe toate lucrurile bune pe care le învățăm noi unul de la celălalt în fiecare zi. Te iubesc”

ADVERTISEMENT

P.S: Vezi că miroase rău în casă. Am făcut, ce crezi? Pește. Semnat: Scumpetea.”, a transmis Radu Vâlcan.

Vedeta a fost nerăbdătoare să audă declarația de dragoste a lui Radu Vâlcan, iar la final a recunoscut că s-ar fi mulțumit cu orice, atâta timp cât dorința i-a fost îndeplinită.

„Vă spun sincer că, în situația caraghioasă în care mă aflam, putea să scrie ‘Am cumpărat eu pâine’ și tot eram fericită. Dar chiar el l-a trimis, nu?”, a reacționat Adela Popescu. 

ADVERTISEMENT