Life

Adele a leșinat în culise înainte de concert. Ce probleme de sănătate are cântăreața

Adele a leșinat în culise înainte de concert, iar un membru al echipei sale a găsit-o. Ce probleme de sănătate are cântăreața.
28.08.2023 | 15:23
Adele a lesinat in culise inainte de concert Ce probleme de sanatate are cantareata
Adele a leșinat în culise înainte de concert. Foto Facebook Adele
ADVERTISEMENT

Adele a leșinat înainte de un concert în Las Vegas. Iată ce a declarat artista în fața fanilor și ce probleme are acesta, de fapt.

Adele a leșinat în culise înainte de concert

Artista a vorbit chiar în fața fanilor despre episodul traumatizant. Ea s-a prăbușit în culise din cauza unei crize de sciatică.

ADVERTISEMENT

A fost găsită apoi de un membru al echipei sale. “Mi-au ridicat corpul de pe podea”, ar fi explicat cântăreața în fața fanilor, conform The Sun.

Durerile de sciatică au fost și cele care au obligat-o pe cântăreață să susțină concertele pe scaun. „Mă voi așeza și îmi odihnesc sciatica”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Adele a mai vorbit despre durerile sale de spate și în trecut, inclusiv la concerte. Aceasta a povestit că se mișcă mai greu uneori din cauza durerilor.

Celebra artistă spunea și că o mare parte din durerile sale erau cauzate și de greutatea sa, motiv pentru care a decis să slăbească. Ea a dat jos circa 30 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Ce este boala de care suferă artista

Boala sciatică, sau sciatica, este o afecțiune medicală care implică durerea și alte simptome asociate cu iritarea sau compresia nervului sciatic.

Nervul sciatic este cel mai lung nerv din corpul uman și se extinde de la partea inferioară a spatelui, prin fese și coboară pe partea posterioară a fiecărui picior. Sciatica apare de obicei din cauza herniei de disc.

ADVERTISEMENT

Durerile de sciatică pot fi de obicei ascuțite, înțepătoare sau de natură tăioasă. Aceasta poate provoca senzații neplăcute și dureroase în zona afectată.

În plus față de durere, persoanele cu sciatică pot simți amorțeală sau furnicături în piciorul afectat. Aceste senzații pot fi cauzate de iritarea nervului.

Sciatica poate afecta capacitatea de a controla mușchii piciorului afectat. Aceasta poate duce la senzații de slăbiciune sau instabilitate în picior.

ADVERTISEMENT