Life

Adelina Chivu arată demențial în costum de baie! Soția fostului căpitan de la Națională s-a pozat așa – Foto

13.07.2020 | 17:52
Adelina Chivu arata demential in costum de baie Sotia fostului capitan de la Nationala sa pozat asa  Foto
ADVERTISEMENT

Adelina și Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de mariaj în urmă cu o săptămână. Pentru acest eveniment, cei doi soți îndrăgostiți s-au retras în Puglia, o regiune din sudul Italiei.

Soția fostului căpitan de la Națională arată foarte bine la 38 de ani și nu se sfiește să pozeze în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Mamă a două fetițe, în ultimii ani, fosta prezentatoare TV s-a dedicat vieții de familie, însă nu și-a neglijat aspectul fizic.

Cât de bine poate să arate în costum de baie Adelina Chivu

Adelina Chivu este una dintre cele mai discrete soții de fotbaliști. Deși a devenit persoană publică după căsătoria cu Cristi Chivu, bruneta nu epatează și cu atât mai mult nu apare la TV să vorbească despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, soția fostului căpitan de la Națională postează aproape zilnic pe internet imagini din timpul ei liber. Dacă nu se află alături de cele două fiice ale sale, ori nu se ocupă de afacerea familiei, Adelina Chivu postează imagini din vacanță.

Și pentru că recent a sărbătorit 12 de mariaj cu soțul ei, Cristi Chivu, fosta știristă de la Antena 1 a profitat de ocazie și s-a pozat în costum de baie. Imaginea a făcut furori pe internet, căci a strâns mii de like-uri și comentarii pline de apreciere.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

? #puglia

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

Sunt împreună de 12 ani

Cristian Chivu (38 de ani) s-a căsătorit cu Adelina (38 de ani) în 2008. După nuntă, pe 12 februarie 2009, fostul căpitan al Naționalei a devenit tatăl Nataliei, iar pe 4 noiembrie 2010 Adelina Chivu a adus pe lume încă o fetiță pe nume Anastasia.

Înainte de căsătorie, Adelina se numea Elisei și era prezentatoare a știrilor sportive la Antena 1. Cristian Chivu a remarcat-o prima dată pe soția lui la TV.

ADVERTISEMENT

Cristian Chivu a terminat cursurile Şcolii de Antrenori de la Coverciano și a obținut Licenţa Pro UEFA. Chivu a antrenat U14 a clubului Inter, iar în prezent antrenează U17 de la Inter Milano.

Cristi Chivu a jucat la CSM Reșita, Ajax, AS Roma și Inter Milano. În 1999, Universitatea Craiova l-a vândut pe fostul fotbalist la Ajax cu 2,5 milioane de dolari. 4 ani mai târziu a plecat în Olanda pentru suma de 16 milioane de dolari, valoarea lui crescând de la an la an.

ADVERTISEMENT