Life

Adelina de la Survivor România, adevărul despre relația cu Albert: „Îi spunea Mariei o grămadă de chestii despre mine”

Adelina de la Survivor România a spus adevărul despre relația cu Albert, fostul ei coechipier. Războinica a fost eliminată în ediția de duminică seară.
08.06.2021 | 10:11
Adelina de la Survivor Romania adevarul despre relatia cu Albert Ii spunea Mariei o gramada de chestii despre mine
ADVERTISEMENT

Adelina Damian de la Survivor România a spus adevărul despre relțalia dintre ea și Albert Oprea. Fosta concurentă a fost, împreună cu Maria Chițu, într-un adevărat scandal cu băieții din echipă.

Atunci când membrii echipei albastre păreau se se înțeleagă de minune, un conflict între fete și băieți a schimbat totul în câteva clipe.

ADVERTISEMENT

Adelina a fost eliminată în ediția de duminică seară a reality show-ului și a vorbit despre tensiunile dintre coechipieri.

Adelina de la Survivor România, adevărul despre relația cu Albert

Adelina Damian a stat o lună și jumătate alături de Războinici în cadrul show-ului de la Kanal D. Tânăra a reușit, pe ultima sută de metri, să-și atragă antipatii din partea băieților.

ADVERTISEMENT

După ce ea și Maria s-au certat cu Albert, Marius și Andrei, Adelina a fost eliminată, ea având cele mai puține voturi din partea publicului.

De altfel, Răzzboinicii au pierdut ambele imunități de săptămâna trecută, așa că erau conștienți că vor mai pierde un membru.

ADVERTISEMENT

Adelina a vorbit despre tensiunile care au avut loc în echipă și despre relația cu Albert, cel care a fost favoritul publicului timp de trei luni, fiind detronat de Andrei Dascălu.

Ultima concurentă eliminată susține că a încercat să fie obiectivă și să se apropie de fiecare coleg în parte, doar că atitudinea lui Albert a dezamăgit-o.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am dus aproape de Albert, mi i-am pus pe toți în cap și apoi să vina să-mi spună ‘cu ce m-ai ajutat tu pe mine?!’. Când am aflat părerea lor despre mine, am fost șocată.

La început m-am dus și am încercat să înțeleg pe toată lumea, să fiu obiectivă, să fac să fie bine.

După ce se intampla binele, îmi spune Albert ‘crezi că ai venit tu marea eroină?’ Faci niste lucruri pentru cineva și apoi…

Nu a fost prima dată când Maria era impulsivă, nu știu ce de ce au vrut să mă bage la pachet.

Diferența dintre mine și Albert este că Albert îi spunea Mariei o grămadă de chestii despre mine și venea să mă întrebe”, a declarat Adelina pentru WOWbiz.ro. 

Adelina, despre relația cu Maria Chițu

Adelina s-a apropiat foarte mult de Maria în ultimele săptămâni, iar cele două au provocat un scandal uriaș printre Războinici.

Tânăra susține că Maria a fost cea care s-a apropiat de ea și nu a încercat să o atragă de partea ei.

„Eu nu am tras-o niciodată pe ea să îi spun ce au făcut ceilalți. Ea a simțit să se apropie de mine pentru că a văzut că nu am venit să duc bârfa.

Când a plecat Sorin din competiție, toată lumea spunea că Albert era favorit pentru că a fost victima lui.

Când l-am întrebat dacă el crede că o să mai fie favorit, el s-a supărat. Bă băiatule, folsosește-te de întrebarea asta și dă niște răspunsuri smart”, a mai spus Adelina pentru sursa citată anterior.

Fosta Războinică a fost dezamăgită atunci când a văzut că băieți din echipa ei nu sar în apărarea fetelor. Pe Zanni îl consideră un tânăr inteligent, care a reușit să realizeze multe până la 23 de ani.

Despre Sebi nu a avut, inițial, o părere prea bună, dar totul s-a schimbat atunci când l-a cunoscut mai bine.

Problema principală a Adelinei a fost faptul că niciun Războinic nu a spus nimic atunci când Faimoșii aruncau săgeți către ea.

ADVERTISEMENT