Life

Adelina Iacob, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut acum fosta concurentă de la Mireasa. Foto

Adelina Iacob, una dintre cele mai controversate concurente ale sezonului trei de la” Mireasa”, a apelat la o schimbare radicală de look, la nivelul feței.  
15.01.2022 | 21:09
Adelina Iacob schimbare radicala de look Ce sia facut acum fosta concurenta de la Mireasa Foto
Adelina Iacob, fosta concurentă de la Mireasa, a apelat la o nouă schimbare de look. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În sezonul cu numărul trei al emisiunii matrimoniale de la Antena 1, cel în care marii câștigători au fost desemnați Liviu și Maria, Adelina Iacob a pășit în casa ”Mireasa” cu dorința de a-și întâlni sufletul pereche.

Parcursul său în competiție a fost unul foarte controversat, dovedindu-se a nu avea noroc în dragoste, fiind eliminată din casa ”Mireasa” în postura de fată singură, după ce Alin, cel cu care a format un cuplu, a decis să pună punct relației.

ADVERTISEMENT

Adelina Iacob și-a micropigmentat sprâncenele

După ieșirea din cadrul show-ului matrimonial, unde a fost criticată de nenumeroase ori pentru atitudinea sa, tânăra de 24 ani și-a propus să facă mici schimbări, atât la nivel comportamental, cât și fizic, fiind, spun admiratorii, de nerecunoscut.

După ce și-a schimbat culoarea părului, optând pentru un șaten deschis, cu șuvițe blonde, de la brunetul care a consacrat-o în show, acum brăileanca s-a lăsat din nou pe mâna specialiștilor, unii crezând că și-a mărit buzele, lucru total neadevărat.

ADVERTISEMENT

Adevărul este că tânăra a ales ca de această dată să își facă o intervenție la nivelul sprâncenelor, de care este foarte încântată.

Conform fotografiilor din mediul online, foarte apreciate de cei care fac parte din comunitatea sa, Adelina și-a făcut micropigmentare powder, tehnică prin care și-a evidențiat perfect ochii.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Iacob (@1stofsept)

”Ești superbă!”, ”Ești o fată foarte frumoasă”, ”Ce bine îți stă”, ”Să nu te recunosc!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online, după schimbarea la care a apelat tânăra.

Tânăra a vrut să se căsătorească cu Alin

Adelina și Alin au format un cuplu în casa ”Mireasa”, contrar familiei tânărului. Cei doi au trecut prin momente foarte tensionate, mai ales că au încercat să nu pună la suflet vorbele celor din jur, dar și în perioada în care tânăra a fost eliminată din competiție.

ADVERTISEMENT

Moment în care, din prea multă iubire, Adelina Iacob a reintrat în casă, și-a cerut iubitul în căsătorie, însă răspunul nu a fost unul favorabil.

Relația lor avea să ajungă la final imediat după acest episod, timp în care în casa ”Mireasa” a intrat Cosmina, tânăra care i-a furat inima lui Alin, fiind și acum împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: