Life

Adelina Pestrițu a vrut să se stabilească în SUA. De ce a renunțat bruneta la ”visul american”

Adelina Pestrițu plănuia să se mute în America, acolo unde este în vacanță acum. Motivul pentru care a abandonat ”visul american”.
14.08.2023 | 08:15
Adelina Pestritu a vrut sa se stabileasca in SUA De ce a renuntat bruneta la visul american
Adelina Pestrițu plănuia să se mute în America. Motivul pentru care a abandonat ”visul american”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a vrut să se stabilească în SUA. De ce a renunțat bruneta la ”visul american” și ce spune despre familia pe care o formează de câțiva ani alături de Virgil Șteblea cu care a devenit mama unei fetițe.

Adelina Pestrițu plănuia să se mute în America. Motivul pentru care a abandonat ”visul american”

Adelina Pestrițu le-a mărturisit urmăritorilor săi că în urmă cu ceva vreme plănuia să se mute în America. Influencerița avea toate actele pregătite, doar că un singur motiv a făcut-o să abandoneze ”visul american”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se află în vacanță peste Ocean cu familia, precizând că nu mai ia în calcul să plece definitiv din România pentru că i-ar lipsi foarte mult mâncarea. Vedeta poftește mereu la produsele tradiționale românești.

„America, America, dar mie mi-e dor de o ciorbă de perișoare. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care nu aș putea locui permanent într-o altă țară, mâncarea.

ADVERTISEMENT

Și când mă gândesc că acum aproape 7 ani (înainte să-l întâlnesc pe Virgil) eram cu toate actele pe masa, hotărâtă să mă mut definitiv în SUA. Acum nu m-aș mai simți atât de pregătită să fac astfel de schimbări în viața mea.

Pe atunci eram flower power și orice mi se părea așa simplu”, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina de Instagram. Influenceriței i-ar fi greu să plece din România și pentru că fiica sa, Zenaida, este foarte mică.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, o persoană stabilită după căsătorie

Adelina Pestrițu a ajuns să se considere o persoană stabilită după căsătoria cu partenerul de viață, Virgil Șteblea. Fosta prezentatoare nu este dispusă să renunțe la ceea ce are în prezent pentru a o lua de la zero în altă parte.

Mai mult, vedeta se ghidează după un principiu foarte clar și nu exclude ideea de a se muta în Statele Unite ale Americii peste ani. Bruneta nu știe ce-i rezervă viitorul, de aceea investește și recent a cumpărat un apartament pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

A învățat să fie mai cumpătată în ultima perioadă și nu mai aruncă banii pe fereastră, pe lucruri de care nu are nevoie. Adelina Pestrițu preferă să se gândească mai mult la siguranța sa financiară, dar și la confort.

ADVERTISEMENT