Life

Adelina Pestrițu, neplăceri cu fiica sa. Zeny a ajuns la spital pentru investigații medicale

Adelina Pestrițu, probleme cu fetița sa. Zenaida a fost internată într-o unitate din Capitală. Care este starea de sănătate a copilei.
16.02.2023 | 22:58
Adelina Pestritu neplaceri cu fiica sa Zeny a ajuns la spital pentru investigatii medicale
Adelina Pestrițu, probleme cu fetița sa. Zenaida a fost internată într-o unitate din Capitală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a împărtășit cu fanii problemele cu care se confruntă. Vedeta are unele neplăceri cu fiica sa care a ajuns la spital pentru investigații medicale, după ce a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile.

Adelina Pestrițu, probleme cu fetița sa. Zenaida a fost internată într-o unitate din Capitală

Adelina Pestrițu a dezvăluit care este motivul pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare și de ce nu a mai postat nimic. Fosta soție a lui Liviu Vârciu a trebuit să meargă de urgență la spital cu fiica sa, Zenaida.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a internat la o unitate medicală privată din București cu micuța despre care spune că acum este mai bine. Vedeta nu a oferit mai multe detalii, însă din imaginea publicată reiese că a avut nevoie de perfuzii.

„Când ești părinte ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău. A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet pentru gânduri, mesaje și empatie. Chiar dacă am fost absentă, am citit mesajele voastre de susținere și v-am simțit aproape”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Adelina Pestrițu, discretă legat de fiica sa, Zenaida

Adelina Pestrițu este tot mai discretă legat de fiica sa și a lui Virgil Șteblea, Zenaida. Influencerița postează foarte rar imagini cu copila al cărei nume a fost ales după o căutare în online. Ulterior, cei doi soți au căzut de comun acord.

ADVERTISEMENT

Prenumele fetiței este de origine grecească şi provine de la numele Divinităţii Supreme din mitologia greacă, Zeus. Mai exact, semnificaţia acesteia este lumină, cer luminos, motiv pentru care bruneta l-a adoptat imediat.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare și-a dorit un nume rar întâlnit, dar plăcut auzului, după cum avea să mărturisească în urmă cu ceva vreme. Adelina Pestrițu își dorește ca fetița sa să fie unică și ocrotită de cele rele.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu mai apar des poze cu ea pe social media. Influencerița este fericită și împlinită cu alegerea făcută în urmă cu ceva vreme alături de bărbatul cu care a devenit mamă în anul 2018.

ADVERTISEMENT