Life

Adelina si Cristi Chivu, surprinși în tribună la finala Ligii Națiunilor. “A trecut ceva timp”

Cristi și Adelina Chivu au fost prezenți la finala Ligii Națiunilor, dintre Franța și Spania.
11.10.2021 | 10:41
Adelina si Cristi Chivu surprinsi in tribuna la finala Ligii Natiunilor A trecut ceva timp
ADVERTISEMENT

Adelina si Cristi Chivu nu au ratat ocazia și au mers să vadă finala Ligii Națiunilor dintre Franța și Spania, câștigată de echipa lui Deschamps cu 2-1.

După cum se știe, fostul căpitan al României este stabilit de ani buni în Italia, acolo unde s-a jucat meciul.

ADVERTISEMENT

Cristi Chivu a fost însoțit și de soția sa, Adelina, care a postat o fotografie chiar din tribune.

Adelina si Cristi Chivu, surprinși în tribună la finala Ligii Națiunilor

Cristi și Adelina Chivu au decis să meargă la finala Ligii Națiunilor, disputată în Italia. Cei doi sunt stabiliți de ani buni la Milano așa că nu le-a fost deloc greu să meargă la meci.

ADVERTISEMENT

Cristi și Adelina Chivu au recunoscut că nu au mai fost de mult în tribune din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul fotbalist și soția sa s-au asortat perfect. Au purtat haine negre și nu au uitat nici de măști. Acestea au fost tot negre.

Adelina Chivu a postat o fotografie făcută chiar în tribune. Aceasta a fost însoțită de un mesaj din care se înțelege că de ceva vreme au evitat să mai meargă pe stadion.

ADVERTISEMENT

“A trecut ceva timp”, a scris fosta prezentatoare pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu)

Adelina și Cristi Chivu, secretul unei căsnicii perfecte

Fostul fotbalist și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 14 ani. În urmă cu ceva vreme, fosta prezentatoare a vorbit despre căsnicia ei. Aceasta a spus că relația a fost mereu bazată pe prietenie și încredere.

Adelina a dezvăluit că discută despre orice subiect cu soțul ei. Așa a fost încă de la început.  Inițial, Cristi Chivu nu era foarte vorbăreț, dar în timp lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

“Prietenia a fost fundamentul relației noastre. Așa a început, așa a și continuat. Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele.

El la fel îmi povestește mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, știu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le știu pentru că le vorbește cu mine”, a declarat Adelina Chivu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: