Life

Adevărul despre despărțirea dintre Livian de la Puterea dragostei și Florentina a ieșit la iveală

30.11.2020 | 18:53
Adevarul despre despartirea dintre Livian de la Puterea dragostei si Florentina a iesit la iveala
Adevărul despre despărțirea dintre Livian de la Puterea dragostei și Florentina a ieșit la iveală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu i-a surprins pe internauți cu un nou videoclip postat pe canalul său de YouTube, în care a vorbit și despre fiul său, Livian, dând de înțeles că tânărul a făcut o altă cucerire.

Livian Nelson Pop s-a despărțit de Florentina, după ce aceștia au avut o relație contoversată, care s-a speculat că ar fi început încă de când tânărul ar fi fost concurent în emisiunea Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Recent, Nelson Mondialu a făcut un live pe canalul său de YouTube, unde a făcut mai multe afirmații, prin care a dat de înțeles că fostul concurent de la Puterea dragostei este pe punctul de a avea o altă relație.

Ce spune Nelson Mondialu despre despărțirea dintre Livian și Florentina

Livian s-a despărțit de iubita sa, Florentina și, așa cum era de așteptat, tatăl băiatului a oferit detalii neașteptate pe rețelele de socializare cu privire la despărțirea fiului său.

ADVERTISEMENT

„Ai auzit că s-a despărțit de Lebădă? Știi pentru cine s-a despărțit? Dar să nu zici acuma. Știi pentru care gagică? Pentru aia de care tot îmi spuneai, dar nu zi numele, că îți place de ea. Pentru aia s-au despărțit. Nu vreau să dau încă numele. Înțelegeți? E pentru alta”, a spus Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu s-a implicat adesea în relațiile fiului său, dovadă fiind și afirmațiile sale cu privire la Bianca Comănici. Tatăl lui Livian spunea recent că Florentina a dat bir cu fugiții și l-a păsărit pe tânăr, dar și că soția lui ar fi făcut la fel.

ADVERTISEMENT

„Blonda și bruneta au dat bir cu fugiții, l-a părăsit fără să dea explicații, oricum era de așteptat după cele întâmplate ieri. Nicoleta a lăsat totul și a plecat. Blonda la fel”, a spus Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu surprindea din nou în urmă cu ceva timp, când a insinuat că Florentina l-ar înșela pe iubitul ei. Vloggerul a făcut trimitere și la fostele partenere ale fiului său. După acest episod, Livian a menționat că are încredere în iubita lui, sperând că astfel îi va închide gura tatălui său.

ADVERTISEMENT

„Hai, că o lași singură cu telefonul și pățești ca și cu celelalte! Pățești! Numai așa ai avut tu!”, i-a spus Nelson Mondialu lui Livian.

ADVERTISEMENT