News

Adevărul despre fiul “secret” al lui Christian Sabbagh! Imagini senzaţionale cu cei doi

Tatal unei fetite minunate, Christian Sabbagh are si un baiat, pe care, surprinzator, nu l-a prezentat aproape deloc in presa. Adolescentul are 15 ani, este copilul din prima casatorie a cunoscutului...
13.01.2016 | 00:00

Tatal unei fetite minunate, Christian Sabbagh are si un baiat, pe care, surprinzator, nu l-a prezentat aproape deloc in presa. Adolescentul are 15 ani, este copilul din prima casatorie a cunoscutului realizator de emisiuni si este extrem de apropiat de vedeta Kanal D!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU FIUL SECRET AL LUI SABBAGH! CUM ARATĂ PUŞTIUL PE CARE PÎNĂ ACUM NU L-AI MAI VĂZUT NICIODATĂ!!!

Christian Sabbagh nu a vorbit mai deloc despre Eduard, baiatul pe care il are din primul mariaj cu Adelina, femeia de care s-a indragostit in facultate. Toata lumea stia foarte multe lucruri despre micuta Jasmine, dar aproape nimic despre tanarul de 15 ani, care isi doreste sa ajunga, intr-o buna zi, procuror!

ADVERTISEMENT

“Intotdeauna am incercat sa imi protejez familia si in general tot ce tine de viata mea privata, pentru ca, pana la urma, important este ce fac eu din punct de vedere profesional si mai putin planul privat. Ca atare, am preferat discretie. Sigur, fiica mea Jasmine are un cu totul alt tratament, intrucat, de mica, ea a cochetat cu televiziunea, i-a placut lumea asta, a aparut in tot felul de promo-uri sau la evenimente mondene, deci se poate spune ca oarecum este o mica vedeta in devenire si nu m-am opus dorintei ei. Pe cand Eduard este si baiat, este si mai mare, nu prea ii place lumea asta, nu cocheteaza cu ea si, din acest motiv, a stat undeva, departe de lumina reflectoarelor, desi am incercat, recunosc, de nenumarate ori, sa il aduc si pe el in prim-plan”, a declarat vedeta Kanal D, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Despre Eduard, realizatorul TV vorbeste cu mult drag si se observa, dupa felul in care ii pronunta numele, ca il iubeste enorm, chiar daca s-a despartit de mama lui atunci cand pustiul avea doar un an.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte mandru de fiul meu, care este un baiat silitor si foarte destept. Eduard studiaza, este in clasa a IX-a si vrea sa devina procuror, o profesie apropiata celei de politist, om al legii, la fel ca toti cei din familie. Din pacate pentru mine, in meseria pe care o am, nu pot spune ca il vad des, mai mult vorbim la telefon, pentru ca programul meu este de o asemenea natura incat vesnic sunt plecat si, in weekend, dupa cum bine stiti, lucrez! Cand as avea eu timp sa stau aproape de familie?! Bine, ne vedem rar, dar si cand ne vedem, profitam din plin de acele momente, ne simtim foarte bine impreuna. Nu-i chiar o fericire daca stai sa te gandesti! Stii, toti anii acestia frumosi practic au trecut fara ca eu sa fiu aproape de copiii mei. Mi-am asumat insa riscurile astea! Sunt constient ca nu poti sa le ai pe toate in viata, sa fii si tata model, sa ai grija de copii, sa te duci sa ii iei de la scoala, sa ii aduci, sa te duci cu ei la meditatii, nu ai cand… De aceea, cateodata, este bine sa gasesti intelegere si cineva sa faca lucrurile astea pentru tine, cum este fosta sotie, careia ii multumesc, pentru ca, intr-adevar, a fost cea s-a ocupat de Eduard. Ea a fost si mama si tata, la fel cum este si in cazul lui Jasmine, care a avut in Louise acelasi sprijin”, povesteste Sabbagh, care mai sustine si faptul ca, desi s-a despartit de foarte multa vreme de Adelina, prima sotie, a ramas cu ea intr-o relatie amiabila, iar femeia i-a dat sansa isi vada fiul oricand.

Mai mult, Eduard si fetita din al doilea mariaj, Jasmine, se inteleg de minune, lucru care il bucura pe Sabbagh. “Au o relatie extraordinara, tin foarte mult unul la celalalt. Desi au un program nebun amandoi, cu o activitate zilnica bogata, pentru ca eu am mers mereu pe principiul ca timpul trebuie sa ti-l ocupi cu ceva, fie sa faca medatii, fie ore de pian, fie ore de dans, etc., ei fac tot posibilul sa se intalneasca si sa fie impreuna. E ceva extraordinar! Imi iubesc foarte mult ambii copii si ma bucura apropierea lor”, a conchis vedeta Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dincolo de viata de familie, realizatorul are mult succes si pe partea profesionala. Sambata, el a avut prima emisiune “Sabbagh in actiune”, de la orele 21.00, la Kanal D, si un numar urias de telespectatori i-au urmarit reportajele, asa cum, probabil, o vor face la fiecare final de saptamana de acum incolo in acest sezon.

Sursă: www.wowbiz.ro