Life

Adevărul despre iubita lui Dinu Maxer! Ce trecut și ce religie are Magdalena Chihaia

Magdalena Chihaia este noua iubită a lui Dinu Maxer! FANATIK a descoperit secretele ascunse de tânără! Cine e, de fapt?
09.10.2023 | 16:55
Adevarul despre iubita lui Dinu Maxer Ce trecut si ce religie are Magdalena Chihaia
Totul despre Magdalena Chihaia, iubita lui Dinu Maxer. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Magdalena Chihaia și-a deschis sufletul pentru FANATIK și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei, despre lucrurile care îi ocupă cel mai mult timp, dincolo de relația atât de mediatizată cu Dinu Maxer.

Totul despre Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer!

Magdalena Chihaia este actriță de teatru și se mândrește cu realizările ei profesionale de până acum. Vedeta cunoscută și ca iubita lui Dinu Maxer, mai nou, ne-a spus că iubește ceea ce face și face întotdeauna ceea ce iubește. La capitolul realizări profesionale, partenera lui Maxer a enumerat câteva spectacole care o onoarează, în care se implică trup și suflet.

ADVERTISEMENT

„Din lista de realizări aș alege spectacolul „Crimă la cină” de la Teatrul Elisabeta. E un spectacol interactiv, interbelic, în stilul Agathei Christie. E vorba de o comedie spumoasă cu muzică live. Spectacolul se joacă cu casa închisă de 11 ani. Apoi, mai sunt cunoscută pentru sora Magdalena. E un personaj pe care l-am creat special pentru iUmor și cu care am ajuns pentru a doua oară în finală. Aș menționa și spectacolul „Michelle” – un one woman show care te face să treci prin toate stările posibile. Acest spectacol mi-a adus trofeul Festivalului de Teatru Internațional pentru Tineret Gr. V. Birlic, Ediția a XI-a, în anul 2020”, a dezvăluit Magdalena Chihaia, iubita lui Dinu Maxer, pentru FANATIK.

Dincolo de aceste realizări, Magdalena e implicată și în turneul „Ia-le banii”, un spectacol în care face echipă cu Magda Catone, Silviu Biriș, Răzvan Oprea și Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Dinu Maxer ne-a purtat, apoi, în copilăria ei, dezvăluind că dintotdeauna a fost o fire veselă și că adora să facă parada modei prin casă. Actrița descrie cu emoție mirosul copilăriei, pe care îl asociază cu gogoșile făcute de bunică și compotul de vișine.

Actrița devenită celebră la iUmor, despre copilăria ei: „Eram fascinată de tot ce făcea bunica”

„Am fost un copil foarte fericit, iubit de părinți, de bunici. Eram o fetiță veselă, energic și foarte cochetă. Schimbat 3-4 rochițe pe zi, făceam parada modei de fiecare dată când aveam ocazia. Îmi plăcea să fiu în centrul atenției și să-i învăț pe cei din jurul meu să danseze. Chiar pot spune că mi-am petrecut copilăria la bunicii din partea mamei. Eram fascinată de tot ce făcea bunica. O ajutam la treburile gospodărești. Mergeam la colindat, spuneam poezii…”, a povestit Magdalena, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Una din cele mai mari bucurii din perioada copilăriei partenerei lui Dinu Maxer a fost participarea la nunțile satului. Îi plăcea să stea mereu la masa mirilor și ajungea prima la fiecare astfel de ocazie, împreună cu bunicul ei.

“Cred că de aici și pasiunea mea de a învăța tinerele cupluri valsul mirilor, de a prezenta nunțile și de a face momente de dans și entertainment. Îmi place și furatul miresei la nebunie! Mai ales că ea poate fi adusă de o polițistă, de paparazzi, de iele sau de multe alte personaje”, ne-a mai spus iubita lui Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT

Magdalena a dezvăluit, pentru FANATIK, ce fel de relație are cu părinții ei. Se simte extrem de norocoasă că a fost crescută de oameni frumoși, căci lor le datorează tot ceea ce este ea astăzi.

Cea mai grea perioadă pentru iubita lui Dinu Maxer, în studenție

„Pot spune că încă de când eram micuță mă duceau la cursuri de balet, dansuri, canto. În fiecare săptămână mergeam în plimbări prin țară. Mergeam des la teatru pentru copii și eram fascinată de actori”, ne-a spus Magdalena.

Actrița ne-a mai istorisit că, deși era destul de cumințică la grădiniță și școală, au existat momente când a știut să se impună, în ciuda vârstei fragede. Își amintește că, la un moment dat, la o serbare, nu voia să fie fotografiată și filmată. Întrucât nu i s-a respectat dorința, s-a pus în mijlocul scenei și nu a mai recitat nimic. A făcut-o în semn de protest pentru că nu i-a fost respectată solicitarea. Părinții ei erau contrariați de atitudinea ei, însă cineva care a observat-o le-a spus acestora să stea liniștiți că sigur se va face actriță.

Iubita lui Dinu Maxer a trecut și prin momente mai dificile în viață, dincolo de perioada romanțată a copilăriei. Dificultățile au început când s-a făcut mare, când a devenit studentă.

Iubita lui Dinu Maxer, în turneu cu Magda Catone

„Cele mai grele momente din viața mea au fost acelea când trebuia să fug de la o facultate la alta, fix la orele cele mai aglomerate din București. Eu am terminat două facultăți: Economia Turismului Intern și Internațional la Universitatea Româno-Americană și Facultatea de Arte de la Hyperion”, a adăugat vedeta de la iUmor, pentru FANATIK.

Cât despre regrete, Magdalena aproape că nu știe ce înseamnă! „Nu regret nimic din ceea ce a fost, pentru că fiecare experiență acumulată m-a făcut omul care sunt astăzi. Totodată sunt fericită că sunt de confesiune romano-catolică. Asta pentru că prima dată când am urcat pe scenă a fost într-un spectacol de teatru în cadrul Festivalului Tineretului. S-a ținut la Teatrul Ion Creangă, organizat de Arhidieceza de București. Am jucat rolul Evei în „Adam și Eva” și mireasa de la nunta din Canaa Galilei”, a completat iubita lui Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT