Life

Ozana Barabancea, detalii despre relația cu cei doi copii: ”I-am crescut singură”

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre legătura cu cei doi copii. Ce a mărturisit acum jurata emisiunii Te cunosc de undeva.
11.09.2023 | 18:30
Ozana Barabancea detalii despre relatia cu cei doi copii Iam crescut singura
Ozana Barabancea, dezvăluiri despre legătura cu cei doi copii. Ce a mărturisit jurata de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra soprană a oferit o serie de detalii despre relația cu cei doi copii, Andrew și Gloria. Vedeta de la Antena 1 i-a crescut singură după divorțul de fostul partener de viață, Sorin Terinte. Despărțirea s-a produs în anul 2004.

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre legătura cu cei doi copii. Ce a mărturisit jurata de la Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea a făcut mai multe dezvăluiri despre legătura cu cei doi copii. Jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu fiul său care produce, în timp ce fiica sa a intrat la Conservator.

ADVERTISEMENT

Gloria studiază la facultatea de Interpretare Muzicală, care este una dintre cele mai grele din cadrul Universității Naționale de Muzică București. Cu toate acestea soprana are un mare regret legat de urmașii săi.

„A fost încununarea tuturor anilor în care eu pot să spun că m-am dedicat … știi că i-am crescut singură. Mă doare faptul că amândoi au voci senzaționale și niciunul nu vrea să cânte vocal pentru că niciunul nu vrea să fie comparat cu mama.

ADVERTISEMENT

El vrea să fie compozitor, ea vrea să fie pianistă de clasic și trebuie să le respect această alegere”, a declarat Ozana Barabancea în emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

„Cred că m-am educat în sensul ăsta și văzând în jurul meu atâta tristețe, am zis că trebuie să fiu zâmbitoare și optimistă”, a mai adăugat cunoscuta jurată de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, suferință mare după divorț

Ozana Barabancea a suferit enorm după divorțul de fostul partener de viață, Sorin Terinte. Pianistul alături de care are doi copii i-a fost infidel și jurata de la Te cunosc de undeva nu a putut trece peste acest aspect.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a spus artista în trecut pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă cântăreața a reușit să treacă peste neînțelegerile cu fostul soț de dragul copiilor. În plus, vedeta de la Antena 1 a mai menționat, la un moment dat, că urmașii săi au o relație foarte bună cu tatăl lor.

ADVERTISEMENT