Life

”Divorț” cu probleme între Mihai Bendeac și Antena 1! Ce e obligat să facă fostul jurat iUmor ca să fie scutit de clauza de sute de mii de euro

Despărțirea dintre Mihai Bendeac și Antena 1 pare să fie din ce în ce mai dificilă, juratul iUmor fiind pus în fața unei alegeri imposibile.
03.10.2022 | 16:09
Divort cu probleme intre Mihai Bendeac si Antena 1 Ce e obligat sa faca fostul jurat iUmor ca sa fie scutit de clauza de sute de mii de euro
Mihai Bendeac duce negocieri dificile cu Antena 1 după ce a plecat din juriul emisiunii iUmor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, cel care a fost jurat al emisiunii iUmor în primele 12 sezoane ale show-ului, cel ce-al 13 marcând și despărțirea, este pus în fața unei situații dificile de șefii din Antena 1. Mai exact, în aceste momente, actorul duce negocieri aprige pentru ca despărțirea de postul TV să se facă pe cale amiabilă și nu prin intermediul unui proces, dar condițiile care i-au fost puse par a fi imposibil de îndeplinit.

Mihai Bendeac, plecare cu scandal de la iUmor, show difuzat de Antena 1

Mihai Bendeac a luat decizia să se despartă de Antena 1 după ce, în urmă cu câteva săptămâni, s-ar fi certat cu echipa de producție a emisiunii la care juriza concurenții iUmor. La acea vreme, șefii actorului au crezut că va fi vorba de o răbufnire a juratului show-ului și că acesta se va întoarce la pupitrul emisiunii după ce se va calma.

ADVERTISEMENT

Doar că, în ciuda apelurilor repetate, Mihai Bendeac nu s-a mai întors în studioul de filmări. Din acest motiv, Antena 1 a decis să îl înlocuiască la masa juraților de la iUmor și a declanșat negocierile pentru despărțirea de el.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, negocierile se învârt în jurul unor clauze uriașe pe care Mihai Bendeac ar putea fi nevoit să le plătească din cauza gestului pe care l-a făcut în momentul în care a părăsit, fără acordul șefilor, scaunul de jurat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pare-se, în contractul pe care Mihai Bendeac l-a semnat cu Antena 1 sunt prevăzute daune de sute de mii de euro în situația în care, exceptând forța majoră, cele două părți nu își duc, la bun sfârșit, înțelegerea. Iar în cazul lui Mihai Bendeac, contractul a fost, probabil, și mai bine pus la punct, având în vedere istoricul dificil pe care l-a avut, acum opt ani, cu Antenele.

Mihai Bendeac, pus în fața unei alegeri imposibile ca să fie scutit de daunele de sute de mii de euro

Informațiile obținute de FANATIK indică faptul că negocierile dintre Mihai Bendeac și reprezentanții săi, cu cei de la Antena 1 sunt foarte dificile. Îngreunate de vechile scandaluri dintre părți, discuțiile par să stagneze, iar totul depinde de felul în care fostul jurat iUmor înțelege să termine colaborarea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei de la Antena 1 vor să se asigure că vedeta pe care, timp de atâția ani, au avut-o ”în curte” nu va merge la vreunul dintre concurenți și, astfel, va crește audiența rivalilor. Iar cum de curând au apărut zvonuri că Mihai Bendeac ar fi dorit de Pro TV, pentru rolul de jurat la Românii au talent, negocierile se învârt în jurul acestei situații.

Foștii șefi ai lui Mihai Bendeac i-ar fi propus actorului să petreacă cel puțin un an departe de ecranele televizorului, caz în care ei ar putea ”uita” de clauzele de sute de mii de euro. În caz contrar, dacă Bendeac ar merge să filmeze pentru alte televiziuni, clauza financiară ar fi acuzată, iar fostul jurat iUmor ar deveni ”dator vândut” postului din Băneasca.

ADVERTISEMENT

Alegerea pe care ar fi nevoit Mihai Bendeac să o facă este cu atât mai dificilă cu cât și acum opt ani el a pierdut procesul cu Antena și, abia când s-a întors în televiziune, a fost ”iertat” de plata daunelor – uriașe la acea vreme, dar mai mici decât cele prevăzute în contractul de acum – pe care judecătorii le-au stabilit.

Mihai Bendeac, la a doua despărțire de Antena 1

În 2014, Mihai Bendeac, în urma unui scandal legat de emisiunea iComedy, ajungea în fața instanțelor de judecată, iar Antena 1 câștiga procesele. Actorul, pus în fața unei situații dificile, daunele stabilite de magistrați în favoarea postului TV, se întorcea la Antena 1.

Inițial a realizat show-ul În Puii Mei, iar apoi a devenit jurat al emisiunii iUmor, alături de Delia și de Cheloo, formulă care a fost menținută de-a lungul celor 12 sezoane difuzate până acum. În cel de-al 13-lea sezon însă, din motive obscure – discutându-se și de o ceartă între Bendeac și Cheloo – actorul a plecat de la filmări.

Odată plecat de la masa juriului de la iUmor, Mihai Bendeac nu s-a mai întors, iar Antena 1 a anunțat că actorul a fost înlocuit cu Costel Bojog, acesta din urmă devenind, alături de Delia și de Cheloo, jurat permanent.

Ce spune Mihai Bendeac?

Contactat de FANATIK, Mihai Bendeac nu a confirmat sau infirmat informațiile noastre, ci s-a mulțumit să ne indice că tot ce ar putea spune este prin gura managerului care-l reprezintă. ”Te rog, vorbeste cu Monica. Ea este cea care se ocupa de tot. Zi frumoasa!”, ne-a transmis Mihai Bendeac.

În ciuda apelurilor repetate și a mesajelor trimise către Monica Munteanu, cea care se ocupă de imaginea și contractele lui Mihai Bendeac, până la ora publicării acestui material, nu am primit niciun răspuns oficial.

ADVERTISEMENT