Life

Adevărul despre plecarea Mihaelei Tatu din televiziune. Ce s-a întâmplat: ”A fost cumplită…”

Mihaela Tatu a spus totul despre renunțarea la televiziune. Ce dezvăluiri face vedeta în prezent despre cariera în media.
26.09.2022 | 08:10
Adevarul despre plecarea Mihaelei Tatu din televiziune Ce sa intamplat A fost cumplita
Mihaela Tatu, totul despre renunțarea la televiziune. Ce spune vedeta în prezent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adevărul despre plecarea celebrei prezentatoare din televiziune. Ce s-a întâmplat, de fapt, în clipa în care vedeta a renunțat să mai apară pe micile ecrane în urmă cu aproximativ 8 ani, când a fost diagnosticată cu fibrom uterin.

Mihaela Tatu, totul despre renunțarea la televiziune. Ce spune vedeta în prezent

Mihaela Tatu a vorbit deschis despre renunțarea la televiziune. Ceea ce la momentul respectiv se dorea doar o pauză de numai doi ani, a ajuns să fie o ieșire din media care a făcut-o să se reinventeze și să se reconstruiască.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posture tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.

Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi. 

ADVERTISEMENT

Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc.

Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez”, a povestit Mihaela Tatu în cadrul emisiunii moderate de Antoaneta Banu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu, o altă viață după plecarea din televiziune

Mihaela Tatu are o viață plină și intensă. A învățat foarte multe în ultimii ani, lucruri pe care le-a împărtășit și cu ceilalți datorită faptului că și-a îndreptat atenția spre dezvoltare personală, public speaking și leadership.

De asemenea, fosta prezentatoare se bazează enorm pe comunicare, aspect care i-a dat voie să se reconstruiască prin intermediul unor cursuri autentice care pot fi accesibile și oamenilor din jur.

ADVERTISEMENT

În plus, blondina a ajuns să lucreze cu mare seriozitate și la propria persoană. Mihaela Tatu s-a reinventat atât la exterior, cât și la interior.

ADVERTISEMENT