Life

Adevărul despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Ce îl enervează cel mai tare pe motociclist la iubita sa

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună de ceva timp, însă acest lucru nu înseamnă că în interior nu există și câteva probleme.
25.11.2022 | 17:06
Adevarul despre relatia dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu Ce il enerveaza cel mai tare pe motociclist la iubita sa
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au dezvăluit problemele din relația lor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație destul de tumultoasă. Nu de puține ori s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, însă mereu, au revenit împreună, mai puternici ca niciodată.

Cum se înțeleg, de fapt, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Dacă unele cupluri refuză să vorbească despre problemele pe care le au în relație, în cazul celor doi iubiți, situația este complet invers.

ADVERTISEMENT

Nici Ramona Olaru și nici Cătălin Cazacu nu se feresc să spună lucrurilor pe nume. Recent, cei doi au dezvăluit că într-adevăr, sunt probleme în relația lor, însă acestea pot fi depășite.

Drept dovadă, în ciuda oricărui zvon, aceștia continuă să fie împreună.

Ramona Olaru spre exemplu este extrem de deranjată de faptul că iubitul ei nu este ordonat. Iar aici nu vorbim despre ordinea fizică, ci despre cea psihică.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cătălin Cazacu nu face ”mizerie” acasă, însă are un ”cap împrăștiat”, spune iubita sa, care recunoaște că sunt șanse slabele să îl mai poată schimba.

”De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar…N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atâta s-a putut”, a spus Ramona Olaru, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce îl deranjează pe Cătălin Cazacu la Ramona Olaru?

După ce vedeta de la Antena 1 și-a spus nemulțumirea, a venit și timpul lui Cătălin Cazacu. Motociclistul are și el câteva reproșuri la adresa iubitei sale.

Acesta susține că Ramona Olaru a ajuns într-un stadiu în care știe ce să îi facă acestuia, astfel încât sportivul să ajungă să se enerveze la maxim, lucru care nu îi convine deloc.

ADVERTISEMENT

”Dacă tot suntem la momentul adevărului, mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să…știi momentul acela când simți că te urci pe tavan?

În momentul acela, ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă și să mă enerveze”, a spus, la rândul său, Cătălin Cazacu, pentru sursa citată.

Deși au câteva reproșuri unul la adresa celuilalt, cei doi au în plan să se și căsătorească atunci când va veni momentul.

ADVERTISEMENT