Life

Adevărul despre trecutul războinicei Giorgiana Lupu de la Survivor. A trecut prin experiențe traumatizante: „S-a născut în pușcăria Jilava”

14.01.2021 | 13:44
Adevarul despre trecutul razboinicei Giorgiana Lupu de la Survivor A trecut prin experiente traumatizante Sa nascut in puscaria Jilava
ADVERTISEMENT

Războinica Georgiana Lupu are un trecut cu experiențe dureroase despre care a vorbit înainte să plece în competiția Survivor România. Tânăra a avut parte de clipe grele, trecutul fiind dureros chiar și acum pentru concurenta care a aprins scânteia conflictului în tabăra albaștrilor.

În tabăra războinicilor a izbucnit un conflict puternic, Georgiana Lupu fiind cea care a aprins spiritele, iar tensiunea s-a tăiat cu cuțitul în celebrul concurs de la Kanal D. Acest fapt are ca și cauză lipsurile și stresul competiției, care deja își pun amprenta asupra comportamentului concurenților de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Nu săriți cu toții când vorbesc cu unul, pentru că înseamnă că voi toți sunteți mână în mână împotriva mea! Mi-am dat seama!”, le-a strigat la un moment dat Giorgiana colegilor ei.

„Ai probleme, Giorgiana!”, „Universul nu se învârte în jurul tău, Giorgiana!”, au fost reproșurile care s-au auzit la unison din partea coechipierilor.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Giorgiana Lupu a povestit într-un interviu că-i va fi greu să își gestioneze emoțiile, fiind o persoană ușor colerică, care nu reușește să-și țină în frâu gândurile.

Georgiana Lupu s-a născut în pușcăria Jilava

Experiențele din trecut au făcut-ă să devină agitată. Tânăra are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în pușcăria Jilava și a fost încredințată unui centru de plasament. Nu își cunoaște tatăl, iar pe mama sa a văzut-o de două ori, până la vârsta de 11 ani, aceasta dispărând apoi cu totul din viața ei. Întreaga să existență a fost o luptă pentru supraviețuire continuă, salvarea sa fiind sportul.

ADVERTISEMENT

A practicat atletism și apoi bob, sport în care a ajuns pe locul 5 la nivel mondial. Despre întâmplările care au marcat-o, Giorgiana a povestit cu emoție înainte de îmbarcarea spre Republica Dominicană.

„Mama era însărcinată cu mine când a fost arestată. Era o femeie cu un anturaj prost, fura, tâlhărea. Nu știu cine este tatăl meu, mama m-a mințit mereu că o să-mi spună, la un moment dat, cine e. Viața mea a fost foarte grea. De zilele de naștere n-am avut părinții lângă mine, nu aveam un tort, nu aveam libertate, nu ieșeam nicăieri decât la grădiniță sau la școală. Am stat la un loc cu fel și fel de copii. Bătăile erau la ordinea zilei. Am schimbat opt centre. Trebuia să mă integrez în fiecare, cu oameni, cu copii, cu reguli noi. Schimbam tot, la școală eram țintă bullyingului, pentru că eram de culoare. Îmi era foarte greu să mă acomodez. Cel mai mult ne bucuram când veneau oamenii la noi cu haine și dulciuri, dar ne dispărea bucuria când plecau și ingrijitoarele luau tot”, a relatat aceasta.

ADVERTISEMENT

Încă de la 12 ani, războinica a muncit din greu pentru a-și asigura hrana de zi cu zi. „Când eram mică, pentru a avea mâncare, mergeam la biserica, la pomeni. Ajutam vecinii din zona cu tot ce puteam, vindeam fructe, spălam covoare, făceam menaj, aveam grijă de copii, pentru că aveam experiența copiilor mai mici din centrele în care am stat. Oamenii mă plăceau”, a povestit Giorgiana.

ADVERTISEMENT
Tags: