Life

Adevărul trist din spatele viralului ”Moș Crăciun și prietenii săi”. Ce problemă avea, de fapt, bărbatul care recita

În spatele filmulețului viral, ”Moș Crăciun și prietenii săi”, se află o poveste tristă. Bărbatul care recita avea o problemă de sănătate.
23.12.2022 | 11:33
Adevarul trist din spatele viralului Mos Craciun si prietenii sai Ce problema avea de fapt barbatul care recita
Momentul viral are peste 1 milion de vizualizări. Sursa foto: captură video youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Moș Crăciun și prietenii săi”, filmulețul viral de pe youtube, după ce un invitat a început să recite o poezie, atunci când a fost întrebat de unde este, ascunde o poveste tristă.

Povestea din spatele viralului ”Moș Crăciun și prietenii săi”. Ce problemă avea bărbatul care recita: ”L-a uitat acasă”

”Moș Crăciun și prietenii săi” a fost postat în online în urmă cu peste un deceniu, iar până în prezent a adunat peste 1 milion de vizualizări și încă provoacă hohote de râs.

ADVERTISEMENT

Totul a luat amploare după ce prezentatorul unei emisiuni din Timișoara, intitulată, ”La givan cu paorii”, are ca invitat un bărbat în vârstă, pe nume Petre, pregătit să spună o poezie.

După ce îi face o introducere, moderatorul îl întreabă de unde este. Petre tace, se uită sfiit, iar prezentatorul îi repetă întrebarea. Brusc, el pune capul în carte și începe să recite.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul: ”Încă un cunoscut fabulist și epigramist. L-am luat printre noi, chiar dacă nu-s toate în grai, că el fiind din altă zonă…Tu de unde ești? De unde ești de loc?”

Invitatul se uită nedumerit, ținând în mână o carte.

Prezentatorul: ”Petre, de unde ești de loc?”

Petre (cu ochii aplecați în carte): ”Moș Crăciun și prietenii săi. Într-o zonă muntoasă, împodobită cu păduri de brazi…”, este secvența devenită virală pe internet și care provoacă amuzamentul multora. Însă, momentul are la bază o situație tristă.

ADVERTISEMENT

Invitatul era surd și și-a uitat acasă aparatul auditiv. Astăzi nu mai trăiește

Prezentatorul emisiunii, Vasile Bucur, zis Uica, a mărturisit pentru Adevărul, faptul că invitatul, Petre Stoica, era surd și în acea zi și-a uitat acasă aparatul auditiv.

Vasile Bucur a făcut dezvăluirea pentru sursa menționată în anul 2017, tot atunci spunând că Petre Stoica nu mai trăiește. Bărbatul era fost lucrător vamal la Jimbolia și scriitor de fabule și epigrame.

ADVERTISEMENT

”El avea aparat auditiv şi l-a uitat acasă. I-am spus: Băi, eu te întreb ceva şi tu răspunzi, dar el nu a auzit ce l-am întrebat. În continuare a fost emisiune de o oră.

A spus ce a avut cu Moş Crăciun, a mai spus o fabulă, nişte epigrame. Dracii ăia de la echipa de filmare au pus pe Youtube secvenţa asta, declara Vasile Bucur în 2017.

ADVERTISEMENT