Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, analiză crudă după FCSB – Rapid 1-2. „O zic de două luni. Asta e problema!”

Adi Ilie a făcut o analiză crudă după duelul dintre FCSB - Rapid, scor 1-2. "Cobra" a vorbit despre problema "roș-albaștrilor".
06.11.2023 | 19:15
Adi Ilie analiza cruda dupa FCSB  Rapid 12 O zic de doua luni Asta e problema
Adi Ilie a făcut o analiză crudă după duelul dintre FCSB - Rapid, scor 1-2. "Cobra" a vorbit despre problema "roș-albaștrilor".
ADVERTISEMENT

Elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să se impună în fața formației antrenate de Cristiano Bergodi. Astfel, în duelul de pe Arena Națională, FCSB – Rapid s-a terminat 1-2, iar Adi Ilie a făcut o analiză crudă. “Cobra” a vorbit despre problema “roș-albaștrilor”, lucru care îi va costa enorm în campionat.

Adi Ilie, analiză crudă după FCSB – Rapid 1-2

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI Adi Ilie a făcut o analiză crudă după duelul dintre FCSB – Rapid, scor 1-2. Analistul emisiunii este de părere că problemele formației lui Gigi Becali au pornit în urmă cu aproape 7 etape. “Cobra” susține că elevii lui Charalambous nu au continuitate în joc și nu reușesc să se impună în mai mult de o repriză pe meci.

ADVERTISEMENT

“La Steaua (n.r. FCSB) nu trebuie să fac o analiză acum, trebuie să o iau din spate cu vreo 7 etape. Pentru că ei nu joacă mai mult de o repriză sau 40 de minute, niciodată. Spunea domnul Gigi că nu a văzut jocul de pase. Ieri, a dispărut, niciun joc de pase. Fiecare pentru el.

Nu vorbim doar de ieri. Uită-te la meciurile din spate. Te chinui la Botoșani, tot așa o repriză, tot cu 1-0 bați. Vine U Cluj, joci 25 de minute – 30, tot te chinui până la final și nu câștigi. Joci la Petrolul, conduci cu 2-0, te domină Petrolul. Deci, Steaua joacă puțin. Nu au continuitate în joc”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Problema cea mai mare a celor de la FCSB

În discursul lui Adi Ilie, acesta a dat semne că problemele “roș-albaștrilor” ar începe de pe banca tehnică. FCSB duce lipsa unui antrenor de genul celui de la Rapid. Cu un Cristiano Bergodi, fotbaliștii lui Gigi Becali ar putea avea parte de evoluții mai bune pe termen lung.

“Nu știu dacă s-a văzut că e problema pe bancă. S-a văzut că au jucători de calitate, care pot să joace din prima. Eu am încredere în Pintilii. E posibil ca scăderea echipei să fie și din cauza că nu au un antrenor (n.r. cum este Cristiano Bergodi) pe bancă.

ADVERTISEMENT

Ieri, Steaua a avut posesie mai multă. Bergodi s-a apărat mai bine, pe două linii. Și i-a prins pe greșelile FCSB-ului.Poate să fie. Pentru că pe cei de la FCSB nu îi mai văd să alerge așa cum o făceau la începutul campionatului și nu mai au ritm de joc.

Poate și din cauza aceasta nu mai pasează din prima și nu se mai mișcă pe teren. Se mișcă doar Băluță și Coman. Coman ajunge în colțul lui 16 metri de 10 ori și nu găsește o soluție. Asta este important”, a mai spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Sfaturi pentru jucătorii de la FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: