Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, critici la adresa lui Gigi Becali: „E gafă mare!”

Adi Ilie are critici la adresa lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a anunțat că Risto Radunovic va pleca de la „roș-albaștrii” din vară.
22.03.2024 | 20:11
Adi Ilie critici la adresa lui Gigi Becali E gafa mare
Adi Ilie, critici la adresa lui Gigi Becali. „Cum să vorbești așa de un titular când mai ai 9 meciuri? E gafă mare!”.sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic și-a anunțat plecarea de la FCSB după 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat situația internaționalului muntenegrean. Adi Ilie l-a criticat pe Gigi Becali pentru ultimele declarații despre fundașul stânga.

Adi Ilie, critici la adresa lui Gigi Becali. „Ai nevoie de toți! E gafă mare!”

Înțelegerea dintre Risto Radunovic și FCSB este aproape de sfârșit, iar muntenegreanul își dorește să plece în vară din Capitală. Gigi Becali a anunțat că îl va lăsa să se transfere, dacă primește o ofertă în următoarea perioadă de mercato, atunci când fundașul va intra în ultimele șase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a comentat situația lui Risto Radunovic, iar oficialul FRF mărturisește că l-ar păstra în continuare la FCSB: „Nu pot să îi fac strategia, dar dacă aș fi la FCSB l-aș ține pe Radunovic. Este gândirea lor, poate au altul mai bun în vizor. Sunt multe necunoscute”.

Adi Ilie nu l-a iertat pe Gigi Becali, iar „Cobra” nu este de acord cu ceea ce a făcut patronul celor de la FCSB. Specialistul FANATIK nu l-a văzut mulțumit pe Risto Radunovic în partida cu Sepsi, iar acest lucru poate pune în pericol titlul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Poate nu s-au înțeles, i-a făcut vreo ofertă și nu s-au înțeles la bani. Este o chestie, dar nu în momentul acesta poți să dai o declarație. Baiatul are contract, ai nevoie de toți și trebuie să fie mulțumiți. În timpul meciului părea nemulțumit”, a spus Adi Ilie.

„Cum să vorbești așa de un titular când mai ai 9 meciuri?”

Adi Ilie este de părere că Risto Radunovic este o pierdere mare pentru FCSB. „Cobra” nu concepe cum patronul „roș-albaștrilor” a ieșit cu astfel de declarații la adresa fundașului stânga de la trupa lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să mă bat la campionat și să îl câștig cu el fundaș stânga și îi spui poți să pleci. Îți dai seama ce se întâmplă la următorul meci sau peste două meciuri dacă ia vreun roșu Radunovic? Acum când ești în play-off și ai nouă meciuri, să spunem că dacă mai ai două și ești campion poți să îi spui.

În momentul de față sunt nouă meciuri, iar din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionat. Din punctul meu de vedere, primul este Bancu. Bancu ofensiv este de trei ori mai bun”, a declarat Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali: „Dacă luăm campionatul în vară îl las”

„A venit la mine la palat acum 5-6 luni că el pleacă. Cu ce? Cu trenul sau autobozul? Dacă ai contract cum să pleci? Că are o ofertă.

Da, te las: 500.000 de euro. Punct. N-a dat. Mai are contract până în decembrie. Dacă luăm campionatul și are ofertă în vară îl las”, a spus Gigi Becali.

ADEVARUL despre situatia lui Radunovic la FCSB | De ce VREA SA PLECE fundasul

ADVERTISEMENT