Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a analizat drumul spre titlu al celor de la FCSB. „Au ajuns la maturitate” Care sunt jucătorii-cheie

Adi Mutu a vorbit despre parcursul pe care FCSB l-a avut spre titlu și a analizat echipa lui Gigi Becali. "Briliantul" a numit jucătorii importanți ai liderului din SuperLiga.
09.04.2024 | 14:38
Adi Mutu a analizat drumul spre titlu al celor de la FCSB Au ajuns la maturitate Care sunt jucatoriicheie
Analiza lui Adi Mutu despre drumul FCSB-ului spre titlu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adi Mutu a fost invitat special la FANATIK SUPERLIGA, unde a discutat cu Horia Ivanovici despre FCSB. “Briliantul” a analizat formația lui Gigi Becali și a explicat motivul pentru care liderul SuperLigii este pe cale să ia titlul.

Adi Mutu a analizat drumul spre titlu al celor de la FCSB. „Au ajuns la maturitate” Care sunt jucătorii-cheie

Adi Mutu crede că FCSB va lua titlul anul acesta datorită maturității de care echipa a dat dovadă. Fostul antrenor de la CFR Cluj susține că Olaru, Șut și Coman au fost piesele cele mai importante din sistemul formației lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că această echipă a ajuns la o maturitate importantă, în sfârșit. Mă refer la piese importante din această echipă. Sunt jucători care s-au maturizat. Ca echipă e consolidată bine, chiar dacă nu are un lot foarte larg. Mă refer că nu au opțiuni de a schimba, dar au un lot foarte bun.

Îmi place cum câștigă meciurile față de ce am văzut în anii trecuți, când de multe ori iroseau sau aruncau la gunoi un meci pe mâna lor. Anul ăsta sunt mult mai maturi, mai concreți și mai echilibrați.

ADVERTISEMENT

Eu cred că asta face diferența. Bineînțeles că este și datorită jucătorilor, pentru că au ajuns la o maturitate fotbalistică importantă. Nu mă refer doar la Coman. Mă refer și la Olaru și la Șut”. 

“Șut e revelația FCSB-ului”

“Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman, care e el. Olaru mi se pare că după câteva sezoane a atins o bornă importantă și la nivel de goluri, ceea ce e important. A fost un jucător decisiv, la fel cum a fost și Coman. Iar ceilalți sau cuagulat bine.

ADVERTISEMENT

Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta. Mai ales că și echipa națională va profita de astfel de lucruri.

Radunovic e un stâlp acolo, cei doi fundași s-au cuagulat bine, Târnovanu a răspuns pretențiilor și a fost constant, chiar dacă a mai avut sincope”, a spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, favorita la titlul în sezonul viitor cu Dan Petrescu pe bancă

Adi Mutu este de părere că nu FCSB este formația care se aseamănă cu stilul lui CFR din anii trecuți, ci Oțelul Galați. “Briliantul” susține că stilurile lui Dorinel Munteanu și Dan Petrescu sunt foarte asemănătoare.

Pe lângă acest lucru, Mutu crede că formația lui Neluțu Varga va putea câștiga campionatul sezonul viitor cu Dan Petrescu pe banca tehnică.

“FCSB-ul nu seamănă cu stilul lui Dan Petrescu, chiar dacă e o echipă redutabilă pe contraatac. Cine seamănă cu stilul lui Dan Petrescu, dar cu mai puțină calitate, e Oțelul Galați. Dorinel Munteanu are acest joc în care se închide foarte bine, îți pleacă pe contraatac și dacă îți dă 1-0 e foarte greu după. 

Eu am jucat împotriva lui și chiar dacă m-a egalat, discutabil, din penalty în finalul meciului, e o echipă grea. Păi așa a fost. La ce penalty-uri am avut noi cu Sepsi și Craiova și nu ni s-au dat. Arbitrii nu au fost prea prietenoși cu CFR-ul. De aia spun discutabil.

Nu e o garanție că poate să ia CFR-ul titlul cu Dan Petrescu antrenor, dar șansele cresc. Are un stil foarte bine gândit. Depinde cât se va investi în lotul de jucători, fără bani nu se face nimic. Depinde și ce va face FCSB-ul pe viitor, dacă păstra lotul sau ce jucători va aduce”, a mai spus fostul antrenor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza lui Adi Mutu despre drumul FCSB-ului spre titlu

ADVERTISEMENT