Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a explicat situaţia lui Cristi Manea la CFR Cluj: “E o chestie între el şi club!”

Adi Mutu a explicat situația lui Cristi Manea la CFR Cluj și a dezvăluit ce planuri are cu internaționalul român la gruparea din Gruia.
22.02.2024 | 16:41
Adi Mutu a explicat situatia lui Cristi Manea la CFR Cluj E o chestie intre el si club
Adi Mutu a explicat situaţia lui Cristi Manea la CFR Cluj: “E o chestie între el şi club!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Manea nu și-a prelungit înțelegerea cu CFR Cluj, iar Adi Mutu a dezvăluit situația internaționalului român la gruparea din Gruia. Neînțelegerile dintre fundașul stânga și club nu îl vor împiedica pe „Briliant” să îl folosească în SuperLiga în continuare.

Adi Mutu a explicat situaţia lui Cristi Manea la CFR Cluj: “E o chestie între el şi club!”

CFR Cluj și Cristi Manea nu au ajuns la un acord în ceea ce privește prelungirea contractului, care expiră la sfârșitul sezonului 2023-2024 din SuperLiga. Internaționalul român a revenit în dreptunghiul verde și chiar l-a înlocuit cu succes pe Mario Camora în celălalt flanc al defensivei.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a explicat care este situația lui Cristi Manea la CFR Cluj și spune că internaționalul român nu are motive de îngrijorare. Deși a rămas în ultimele luni de contract, antrenorul se gândește să îl folosească în continuare în primul „11” atâta timp cât dă dovadă de seriozitate.

Cristi Manea a fost în atenția celor de la Galatasaray în această iarnă, însă mutarea nu s-a produs în cele din urmă. Transferul la clubul uriaș din Turcia ar fi putut fi una dintre cele mai mari bombe în perioada de mercato după mutările lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine nu are nicio legătură una cu alta, Manea atâta timp cât respectă ceea ce îi spun și se antrenează bine și el o face în momentul ăsta. Asta este o chestie între el și club. Am o relație foarte bună, Manea este un jucător vechi al clubului, a câștigat foarte multe trofee cu CFR, deci va fi tratat cu respect din orice punct de vedere”, a declarat Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune difuzată live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Îl pierde gratis CFR Cluj pe Manea: „Dragostea cu forța nu există”

CFR Cluj riscă să îl piardă gratis un jucător de națională în următoarea perioadă, iar Cristi Balaj a vorbit despre această posibilitate. Președintele ardelenilor spune că prelungirea contractului depinde în totalitate de Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este convins că Adi Mutu nu îl poate ține pe bancă pe Manea, dacă internaționalul este în formă maximă: „Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca.

Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor. Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri. 

ADVERTISEMENT

În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul. Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl întroducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu”.

Adrian Mutu A FACUT BILANTUL dupa PRIMELE 4 meciuri la CFR Cluj: “VA FI UN PLAY-OFF PE CINSTE”

ADVERTISEMENT