Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îl deturnează Galatasaray pe Cristi Manea de la CFR Cluj? „Toţi jucătorii vor să câştige cât mai mult”

Cristi Manea, la Galatasaray! Ar putea fi următorul transfer bombă din fotbalul românesc.
02.02.2024 | 12:46
Il deturneaza Galatasaray pe Cristi Manea de la CFR Cluj Toti jucatorii vor sa castige cat mai mult
Îl deturnează Galatasaray pe Cristi Manea de la CFR Cluj? “Toţi jucătorii vor să câştige cât mai mult”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Manea (26 de ani) ar putea ajunge la Galatasary! Fundașul dreapta al lui CFR Cluj ar fi astfel următorul jucător român care ajunge la o echipă importantă din străinătate, după Radu Drăgușin, la Tottenham, și Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid. Ambele transferuri au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

Cristi Manea, la Galatasaray?! Toate detaliile despre posibila plecare a fundașului de la CFR Cluj

Cristi Manea ar fi în atenția lui Galatasaray, conform digisport.ro. Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj a dezvăluit care sunt șansele ca fundașul dreapta să plece la cea mai titrată echipă din Turcia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Manea a primit o propunere de prelungire din partea ardelenilor, dar fotbalistul întârzie să semneze.

Contractul internaționalului român cu multipla campioană a României expiră la finalul acestui sezon. „Nu am primit nimic oficial. Nu știu de unde a venit această discuție. Noi n-am primit ceva oficial.

ADVERTISEMENT

A discutat cu finanțatorul principal, au ajuns la o oarecare înțelegere. Nu e nicio problemă dacă se întâmplă peste 2 sau peste 3 săptămâni. Noi ne dorim să semneze. El a jucat, a fost și căpitan de echipă.

În acest moment nu a semnat, a fost doar o discuție și o ofertă din partea noastră.

(n.r. – Manea a venit cu alte pretenții? A vrut mai mulți bani?) El a venit, doar că în acest moment nu e finalizat nimic. Toți jucătorii vor să câștige cât mai mult și e normal”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Manea, în pericol să rateze Euro 2024

Dacă nu va semna prelungirea cu CFR Cluj sau dacă nu se va transfera în străinătate, Cristi Manea riscă să piardă echipa națională în perspectiva turneului final. Adrian Mutu n-are de gând să se baze pe el decât dacă alege să continue în Gruia.

„Lui Cristi Manea i s-a făcut. Patronul a vorbit cu el, i s-a propus oferta și rămâne de văzut dacă își dorește să continue activitatea la CFR Cluj. Variante există, există și clauza de reziliere. El nu a avut clauză de reziliere. Exact, i s-a propus un salariu, prelungirea și o clauză de reziliere.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat și cu Burcă, cu jucătorii cu care s-au realizat performanțe, iar atunci când jucătorul are șansa să joace la un club care-i oferă un salariu mai mare nu ar fi corect să ne împotrivim. Clauza de reziliere, care nu e foarte mare pentru un jucător de nivelul lui, ar trebui să-i asigure șansa de a pleca, atunci când există o ofertă.

100% ar fi lăsat să plece și dacă nu ar fi clauza de reziliere. Nu discutăm sub această formă, cu dată limită să dea răspuns, că am avut momente frumoase cu el”, a declarat Balaj, în urmă cu câteva săptămâni, la Orange Sport.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piață a lui Cristi Manea, conform transfermarkt.com

CE SANSE SUNT pentru TRANSFERUL lui Cristi Manea la Galatasaray

ADVERTISEMENT