Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a luat la puricat lista de transferuri a lui Becali. Ce crede de „Mitriță la FCSB”

Adi Mutu a analizat lista de transferuri a lui Gigi Becali și a spus ce șanse are Alex Mitriță să vină la FCSB la finalul acestei ediții din SuperLiga.
11.04.2024 | 08:00
Adi Mutu a luat la puricat lista de transferuri a lui Becali Ce crede de Mitrita la FCSB
Adi Mutu a analizat șansele lui Gigi Becali de a-i transfera la FCSB pe Mitriță și Otele. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce FCSB aproape că a devenit campioană în SuperLiga și a anunțat o listă impresionantă de transferuri, cu care vrea să atace grupele Ligii Campionilor. Ce șanse are să-i aducă pe cei vizați a spus Adrian Mutu într-o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu a analizat lista de transferuri a lui Gigi Becali

Imediat după victoria din derby-ul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a făcut publică lista de jucători pe care ar vrea să-i transfere la FCSB din vară. Printre ei, ținte de lux ca Alibec, Louis Munteanu sau Otele, ultimul fiind evaluat de rivalul Neluțu Varga la „doar” 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Tot acest efort financiar pentru a forța o intrare în grupele Ligii Campionilor, dar și pentru a-și păstra coroana de campion în SuperLiga. Unde va avea de dus o bătălie acerbă cu CFR Cluj, care e foarte aproape de a-l readuce ca antrenor pe Dan Petrescu. Informații pe care Adi Mutu, fostul tehnician al clujenilor, le-a analizat la rece la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„E o garanție la anul pentru CFR Cluj să ia titlul cu Dan Petrescu? Sau e greu să spui asta?”, a fost întrebat Adrian Mutu de moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Nu e nicio garanție când vine un antrenor, dar șansele cresc. Depinde foarte mult și cât se va investi în lotul de jucători, pentru că fără bani nu se poate face nimic. Și va depinde foarte mult și de ce va face FCSB pe viitor. Dacă își va ține jucătorii, dacă va mai aduce jucători mai puternici”, a răspuns fătă ezitare fostul antrenor al ardelenilor.

„Ai văzut lista lui Gigi? Jucători pe care îi vrea, bineînțeles… Louis Munteanu, Alibec, un atacant din Portugalia, unul Mujica, foarte bun, a dat 18 goluri în Portugalia, l-am anunțat noi în exclusivitate la FANATIK. E spaniol, bun rău de tot. Gol cu Porto, gol cu Sporting, triplă cu Gil Vicente, a bătut Braga de unul singur duminică… Bun de tot, 25 de ani…”, sunt informațiile pe care i le oferă moderatorul invitatului său special.

ADVERTISEMENT

Ce șanse au Mitriță și Otele să vină la FCSB

„Păi și de ce vine la noi?”, se miră Mutu, completat imediat de Horia Ivanovici: „Nu știu dacă vine, eu îți spun lista… Un fundaș central… Și pe lângă ei, doi jucători din campionatul Românieie, dar aici e greu… A zis Gigi că îi plac foarte mult Otele și Mitriță”.

O listă impresionantă, dar din care, în opinia lui Adrian Mutu, e greu să se concretizeze mare lucru. „Ambele variante mi se par că nu sunt realizabile. Nici una, nici alta… Otele poate, dacă plătește bani pe el. Are calități, dar nu vreau să vorbesc despre el, pentru că a fost jucătorul meu și iar apar interpretări. Dacă e să-l laud, vreau să-l laud corect. Nu mai mult decât e cazul.

ADVERTISEMENT

Ideea e că mi-ai spus numai jucători de atac până acum. Lotul trebuie făcut echilibrat. Trebuie făcut să aibă dublură peste tot. Cu Mitriță nu o văd realizabilă, chiar dacă îi plătește două-trei milioane lui Mihai Rotaru. Nu se duce Mitriță în primul rând. Știu eu cum sunt ei acolo, la ce am văzut…

Probabil asta a aruncat-o așa Gigi… Cine e «Mister of Destabilisation»? Păi Gigi asta face. Bine, el știe că a luat campionatul, dar se uită la cei mai buni pe la echipele rivale, ca să bage puțin bățul prin gard, să se agite ăia puțin, ca să fie el sigur de tot”, a încheiat Adi Mutu analiza pe „lista de cumpărături” pentru la vară a lui Gigi Becali.

Adrian Mutu, REACTIE SINCERA la LISTA DE TRANSFERURI a FCSB

ADVERTISEMENT