Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu are o favorită surpriză la locul 2. „Mare atenție la el. Vine tare din urmă”

Adi Mutu a spus care este echipa favorită pentru locul 2 din SuperLiga. "Briliantul" le atenționează pe celelalte rivale pentru poziția secundă.
19.04.2024 | 07:47
Adi Mutu are o favorita surpriza la locul 2 Mare atentie la el Vine tare din urma
Adi Mutu, despre favorita la locul 2. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adi Mutu merge pe Farul ca favorită pentru locul 2 în SuperLiga. Finul lui Gheorghe Hagi este de părere că “Regele” vine tare din urmă și își va conduce echipa până pe poziția secundă pas cu pas.

Adi Mutu are o favorită surpriză la locul 2. „Mare atenție la el. Vine tare din urmă”

Adi Mutu a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce o vede pe Farul favorită la locul 2. “Briliantul” mizează pe cuvintele spuse de nașul său și Pe ambiția pe care o are Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al giuleștenilor o vede pe Rapid ca fiind adevărată rivală a Farului la poziția secundă în SuperLiga. Dar echipa lui Dan Șucu este obligată să câștige meciul de acasă cu Sepsi din etapa 4 a play-off-ului.

“Eu zic sincer. Atenție la Farul că vine din spate. Mare atenție. O să vedeți. Nu zice nimic, dar stai așa că îl știu eu pe nașu. Mai câștigă două meciuri și e pe 2. Sezonul ăsta da, tace și merge pe burtă.

ADVERTISEMENT

Omul își vede de treabă. Păi a declarat că ‘Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci’. Așa a declarat la început. Și asta va face.

Au 29 de puncte și sunt la doar două puncte de locul 2 și de unde au plecat?, a spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu a comentat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. “Nici Guardiola nu ar putea”

Adi Mutu a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. “Briliantul” a plecat din Gruia după eșecul rușinos din Cupa României și a explicat care este problema echipei lui Neluțu Varga.

“Bună mutarea. Ce poți să spui de Dan Petrescu. El a dovedit în trecut și nu ai ce mai spui despre el la ceea ce înseamnă Petrescu. Dar dacă nu îi place echipa lui Dan Petrescu și nu are o stabilitate financiară… poți să îl aduci și pe Guardiola.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, CFR Cluj are 11 jucători valizi, nu numai medical, ci și tehnico-tactic, care pot să joace. Nu e ușor. Nu știu dacă au schimbat, dar unul dintre obiectivele lui CFR era locul 2.

Era important pentru că le dădea șansa să joace în cupele europene. De la a juca și a câștiga niște bani sunt doar câteva meciuri. Trebuie să aduci fotbaliști care să joace, nu poți să stai cu lotul actual.

Numeric e subțire. Nu ai cu ce oameni să faci schimbările. Trebuie mai mulți jucători, mai multă concurență”, a spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

ADVERTISEMENT