Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Te-au căutat Mititelu și Rotaru?” Adi Mutu a răspuns la întrebarea-cheie: „Spun și eu ca Dan Petrescu”

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru sunt într-o situație dificilă în SuperLiga. Adi Mutu vorbește despre interesul acționarilor din Craiova, după ce a rămas liber de contract.
15.04.2024 | 13:58
Teau cautat Mititelu si Rotaru Adi Mutu a raspuns la intrebareacheie Spun si eu ca Dan Petrescu
„Te-au căutat Mititelu și Rotaru?” Adi Mutu a răspuns la întrebarea-cheie: „Spun și eu ca Dan Petrescu”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, iar „Briliantul” poate fi o soluție pentru Universitatea Craiova. Tehnicianul a dezvăluit că Mihai Rotaru și Adrian Mititelu nu l-au contactat, însă în acest moment nu este tentat să preia un club.

L-au căutat Adrian Mititelu și Mihai Rotaru pe Adrian Mutu?! Răspunsul „Briliantului”

FC U Craiova 1948 se lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar Adrian Mutu deplânge situația formației lui Adrian Mititelu. „Briliantul” a răspuns direct, atunci când Horia Ivanovici l-a întrebat dacă a primit vreun mesaj de la patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Universitatea Craiova este în pericol să rateze poziția secundă din SuperLiga după ultimele rezultate înregistrate. Adrian Mutu a spus că nu este interesat să preia o altă echipă în acest sezon din campionat.

„Îmi pare rău să o văd pe FC U pe ultimul loc și Dinamo are șanse mari, trebuie să câștige puncte. (n.r. -Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.r. – Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

ADVERTISEMENT

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi. 

Mă refer la CFR și CS U Craiova, au ieșit din Cupă și vor locul doi. Miza campionatului dispare pentru că FCSB a pus punctul pe I și locul doi rămâne miza cea mai importantă”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA, show live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Cine va fi următorul antrenor al Universității Craiova?! Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA

Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate că Mirel Rădoi nu va reveni la Universitatea Craiova. Moderatorul emisiunii a spus și ca singura variantă este Costel Gâlcă, însă Mihai Rotaru nu a bătut palma cu antrenorul.

“Detalii despre situaţia de la Universitatea Craiova. Rotaru n-a pus pe nimeni, nu s-a înţeles cu niciun Gâlcă. Este o variantă Costel Gâlcă, dar deocamdată nu s-au înţeles.  O informaţie în premieră. Varianta Mirel Rădoi a căzut în proporţie de 99%.

ADVERTISEMENT

L-ar fi refuzat pe Rotaru, vrea să rămână în Golf. A spus că până la vară nu vrea să să preia nicio echipă. Nu s-a grăbit să vină în România. Nu va fi nicio conferinţă cu Rădoi, nu va pune Mihai Rotaru niciun antrenor.

Mirel Rădoi se va întoarce abia sâmbătă, dar nu are niciun gând să se întoarcă în fotbalul românesc sau să revină la Universitatea Craiova. Surse din jurul lui Rădoi ne-au povestit aceste lucruri. Familia s-a dus la Mirel Rădoi, se bucură de vacanţă până sâmbătă la Abu Dhabi când se va întoarce Rădoi în România, dar nu ca antrenor”, a dezvăluit directorul FANATIK.

ADVERTISEMENT