Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a comentat aducerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj în locul lui. „Nici Guardiola nu ar putea”

Adi Mutu a comentat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. "Briliantul" susține că nici Pep Guardiola nu poate să facă schimbări majore la echipa lui Neluțu Varga.
15.04.2024 | 12:55
Adi Mutu a comentat aducerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj in locul lui Nici Guardiola nu ar putea
Adi Mutu, despre Dan Petrescu la CFR Cluj. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a dezvăluit pentru FANATIK că l-a convins pe fostul antrenor al ardelenilor să semneze pe trei ani. Patronul formației din Gruia speră la minuni cu fostul tehnician al celor de la Jeonbuk. Adi Mutu a discutat despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj și a oferit un discurs interesant despre fosta echipă.

Adi Mutu a comentat aducerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj în locul lui. „Nici Guardiola nu ar putea”

Adi Mutu a vorbit despre aducerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. “Briliantul” a plecat din Gruia după eșecul rușinos din Cupa României și a explicat care este problema echipei lui Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

“Bună mutarea. Ce poți să spui de Dan Petrescu. El a dovedit în trecut și nu ai ce mai spui despre el la ceea ce înseamnă Petrescu. Dar dacă nu îi place echipa lui Dan Petrescu și nu are o stabilitate financiară… poți să îl aduci și pe Guardiola.

În momentul de față, CFR Cluj are 11 jucători valizi, nu numai medical, ci și tehnico-tactic, care pot să joace. S-a accidentat și Matei Ilie aseară, preferatul lui Neluțu. Și-a revenit unul și s-a accidentat celălalt.

ADVERTISEMENT

Iar sunt un fără fundaș central. Și mai sunt meciuri tari de jucat. Nu e ușor. Nu știu dacă au schimbat, dar unul dintre obiectivele lui CFR era locul 2.

Era important pentru că le dădea șansa să joace în cupele europene. De la a juca și a câștiga niște bani sunt doar câteva meciuri. Trebuie echipă, trebuie să aduci oameni cu bani.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aduci fotbaliști care să joace, nu poți să stai cu lotul actual. Numeric e subțire. Nu ai cu ce oameni să faci schimbările. Trebuie mai mulți jucători, mai multă concurență”, a spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Neluțu Varga confirmă revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Neluțu Varga a confirmat știrea revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj și a oferit o primă reacție, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa.

Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiți că «antrenorul titlu» s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a declarat patronul lui CFR Cluj.

Adi Mutu, despre Dan Petrescu la CFR Cluj

ADVERTISEMENT