Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu, cea mai tare declarație după Oțelul – CFR Cluj 2-2. „M-a deranjat, dar nu pot avea doar eu noroc” Ce zice de Dorinel

Adi Mutu a oferit o declarație interesantă după meciul Oțelul Galați - CFR Cluj, scor 2-2. Tehnicianul ardelenilor a vorbit și despre Dorinel Munteanu.
29.02.2024 | 18:02
Adi Mutu cea mai tare declaratie dupa Otelul  CFR Cluj 22 Ma deranjat dar nu pot avea doar eu noroc Ce zice de Dorinel
Reacția lui Adi Mutu după egalul făcut cu Oțelul Galați - CFR Cluj 2-2. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După egalul făcut la Galați în meciul Oțelul – CFR Cluj 2-2, Adi Mutu a discutat despre Dorinel Munteanu, dar și despre partida jucată în etapa 28. Antrenorul tehnicianului a mizat pe un noroc al gazdelor în ultimul meci din campionat.

Adi Mutu, cea mai tare declarație după Oțelul – CFR Cluj 2-2. „M-a deranjat, dar nu pot avea doar eu noroc”

Adi Mutu a oferit o declarație interesantă după Oțelul – CFR Cluj, scor 2-2. Antrenorul ardelenilor se consideră un om norocos, însă la Galați a avut parte mai mult de un echilibru, în urma remizei în fața formației lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

“Se apropie play-off-ul. Normal că am trecut peste acel 2-2. În două zile avem alt meci. Asta e viața, nu pot să am doar eu noroc. Mai au și alții. Eu sunt norocos ca persoană, ca om în general. Nu doar ca antrenor.

Uneori echilibrul e bun. Înseamnă începutul unui nou succes. Nu înseamnă că la Galați meritam neapărat victoria. Au fost lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim.

ADVERTISEMENT

O echipă cum suntem noi, când are victoria în buzunar trebuie să rămână acolo. Ne-a scăpat victoria printre degete și acest lucru m-a deranjat. Trebuie să învățăm cum să gestionăm ultimele momente”, a declarat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu, despre Dorinel Munteanu: “Pentru mine nu e nimic special”

Întrebat de Horia Ivanovici dacă duelul de la Galați a fost special, Adi Mutu a negat. Înainte de partida cu Oțelul, antrenorul celor de la CFR Cluj a atacat metodele de antrenament ale lui Dorinel Munteanu, iar de acolo discuția a luat amploare.

ADVERTISEMENT

“La Galați a fost un meci dificil, un joc de luptă cu o echipă incomodă. Am avut meciul în mână și trebuia să îl gestionăm mai bine. O echipă de calibrul nostru trebuia să aducă victoria acasă.

Îmi e ciudă că nu am luat cele trei puncte. Nu am nicio treabă cu Dorinel. Îmi place să câștig împotriva tuturor nu doar în fața lui. Dorinel pentru mine nu e nimic special din punctul acesta de vedere.

ADVERTISEMENT

E doar un alt antrenor. Era prima dată când mergeam la Galați, mi-ar fi plăcut să câștig, dar nu pot doar eu să am noroc”, a mai spus Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Reacția lui Adrian Mutu după egalul cu Oțelul Galați 2-2

ADVERTISEMENT