Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Toți suntem de vină, nu doar Mutu!”. Reacția conducerii lui CFR Cluj după egalul de la Galați

Conducerea lui CFR Cluj a reacționat după egalul cu Oțelul Galați, iar Cristi Balaj spune că vina aparține tuturor, nu doar lui Adrian Mutu.
28.02.2024 | 17:50
Toti suntem de vina nu doar Mutu Reactia conducerii lui CFR Cluj dupa egalul de la Galati
„Toți suntem de vină, nu doar Mutu!”. Reacția conducerii lui CFR Cluj după egalul de la Galați. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a scăpat printre degete cele trei puncte la Oțelul Galați, iar conducerea grupării din Gruia este dezamăgită de rezultat. Cristi Balaj nu îl scoate principalul vinovat pe Adrian Mutu, însă spune că ardelenii au renunțat mult prea repede la avantajul de pe tabelă.

Reacția conducerii lui CFR Cluj după egalul de la Galați: „Toți suntem de vină, nu doar Mutu”

Și conducerea celor de la CFR Cluj regretă punctele pierde la Galați, deși trupa lui Adrian Mutu nu a impresionat în prima repriză. Totuși, Cristi Balaj consideră că „Briliantul” nu este principalul vinovat pentru că ardelenii nu au câștigat.

ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj este dezamăgit de modul în care ardelenii au cedat în prelungiri și au comis un penalty, care a decis soarta meciului. Cristi Balaj are cuvinte de laudă pentru Oțelul Galați, dar și pentru atmosfera creată de suporteri pe stadion.

„Toți suntem de vină, nu doar Mutu. Spuneam de Oțelul înainte de această partidă și am avut cuvinte de laudă și la adresa lui Dorinel Munteanu și la adresa jucătorilor, stadionul, publicul. Este un stadion care atunci când există echipe importante ale campionatului aduce spectatorii și publicul în tribune, ceea ce e frumos.

ADVERTISEMENT

Terenul a fost denivelat și trebuie să te adaptezi la tot ceea ce există pe terenul de joc. Asta fac jucătorii inteligenți și când ai avantajul de 2-1, o echipă mare nu scapă acel avantaj. Au făcut bine până în minutul 90, cum am început să arătăm în repriza a doua, am știu să suferim în prima repriză”, a spus Balaj.

„Mai bine rămânea 1-1! Am primit un gol extrem de ușor”

„Știam că va fi un meci greu, un meci în care adversarul se agață de orice balon. Nu întâmplător Oțelul a mai scos rezultate bune, nu i-am bătut nici în tur la Cluj. Acum am avut victoria în mână și de asta sunt supărat. Repriza a doua mi-a dat speranțe, știi cum e.

ADVERTISEMENT

Aproape că te gândești că mai bine rămânea 1-1 decât să dai gol pe final de meci în minut 88 și după să fii egalat. Am primit un gol care era extrem de ușor de evitat”, a declarat Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Decizia luată de Adi Mutu! A refuzat conducerea lui CFR Cluj

Adrian Mutu a luat o decizie incredibilă după egalul de la Galați și a refuzat să meargă spre Cluj cu Cristi Balaj. Antrenorul a ales să stea lângă elevii săi și să se întoarcă cu autocarul în Gruia.

ADVERTISEMENT

„Eram supărați, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei. Avem un meci important la Farul și noi suntem responsabili.

A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne uităm bărbătește unul la celălalt și să reparăm sau să nu repetăm ce am greșit. Doar ei pot să schimbe lucrurile și îmi e ciudă pentru că era foarte ușor de gestionat finalul meciului.

S-au făcut foarte multe greșeli până la acordare loviturii de pedeapsă, care are acoperire regulamentară. În primul rând trebuie să vedem ce trebuie să facem noi. Te bucuri când adversarul nu câștigă sau cei cu care te lupți pentru trofee nu câștigă”, a declarat Balaj.

„Toți suntem de vină, nu doar Mutu!”. Reacția conducerii lui CFR Cluj după egalul de la Galați

ADVERTISEMENT