Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu, declarație surprinzătoare despre Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. „La același nivel cu Drăgușin”

Adrian Mutu a analizat la FANATIK SUPERLIGA transferul lui Horațiu Moldovan de la Rapid la Atletico Madrid, „Brilianul” spune că este la același nivel cu al lui Radu Drăgușin.
24.01.2024 | 13:27
Adi Mutu declaratie surprinzatoare despre Horatiu Moldovan la Atletico Madrid La acelasi nivel cu Dragusin
Adi Mutu, declarație surprinzătoare despre Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. „La același nivel cu Drăgușin”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, mutare anunțată în exclusivitate de site-ul nostru. „Briliantul” a avut o declarație surprinzătoare despre titularul dintre buturile „tricolorilor”.

Adi Mutu, declarație surprinzătoare despre Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. „La același nivel cu Drăgușin”

Transferul lui Horațiu Moldovan la unul dintre granzii din LaLiga l-a surprins și pe Adrian Mutu, care pune mutarea fostului său elev pe aceași scară cu cea a lui Radu Drăgușin la Tottenham. Acesta a lucrat cu internaționalul român și la naționala U21, dar și la Rapid.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a transferat pentru 800.000 de euro în Madrid și are va avea o luptă grea pentru minute la trupa lui Diego Simeone. Titularul madrilenilor este Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume la această oră.

„Mă bucur foarte mult, nu se aștepta nimeni. Este o echipă mare, nu ajungi ușor la Atletico Madrid. Știu evoluția lui de când am lucrat împreună la U21, apoi la Rapid și așa mai departe. Mă aud des cu el la telefon și ne salutăm sau ne felicităm după anumite meciuri.

ADVERTISEMENT

Pentru el este un pas super important, are concurență pe măsura, dar știe Atletico de ce l-a luat. Eu cred că este la același nivel cu transferul lui Drăgușin, nici suma asta nu rămânea așa dacă nu era acea clauză”, a declarat Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Rapid i-a găsit deja înlocuitor lui Moldovan: „Aioani este în primii trei portari”

Victor Angelescu a oferit prima reacție despre transferul lui Marian Aioani la FANATIK SUPERLIGA. Acționarul de la Rapid se felicită pentru mutarea unuia dintre cei mai promițători portari din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Aioani este în primii trei portari din SuperLiga. Horaţiu, care e cel mai bun portar român, a plecat şi cei mai buni au rămas Aioani şi Târnovanu. Nu ne-am gândit să îl luăm pe Târnovanu, deci cea mai bună opţiune este Aioani.

Am avut şi o pistă de portar străin. Dar am avut acest agreement, domnul Şucu avea un acord de acum 10 zile cu Gică Hagi. Dacă Moldovan ar fi avut o ofertă şi ar fi plecat, să îl luăm pe Aioani. 

ADVERTISEMENT

Ca şi management, am avut şi discuţii pentru un portar din afară, dar având în vedere că ne-am înţeles foarte repede cu Farul, nu a mai fost nevoie. Este un portar de la campioana României, convocat la naţională”, a declarat Victor Angelescu.

Adrian Mutu A ANALIZAT transferul lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT