Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu surprinde cu alegerea celui mai bun „număr 9”: „Dugandzic e peste Rrahmani!”

Adi Mutu surprinde cu alegerea celui mai bun „număr 9” din SuperLiga. Cine este atacantul preferat al „Briliantului”, dar și ce spune despre Albion Rrahmani.
02.03.2024 | 11:14
Adi Mutu surprinde cu alegerea celui mai bun numar 9 Dugandzic e peste Rrahmani
Adi Mutu surprinde cu alegerea celui mai bun „număr 9”: „Dugandzic e peste Rrahmani!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Mutu și-a ales atacantul preferat din SuperLiga, iar decizia „Briliantului” a surprins la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul de la CFR Cluj spune că Daniel Bîrgilea este cel mai bun „număr 9” din campionatul românesc, deși Albion Rrahmani este într-o mare formă.

Cine este cel mai bun număr 9 pentru Adi Mutu: „Dugandzic e peste Rrahmani”

Albion Rrahmani este într-o formă de zile mari în SuperLiga și înscrie gol după gol la Rapid București. Atacantul din Kosovo a ajuns deja la 11 reușite în tricoul „alb-vișiniu”, însă Adi Mutu a ales un alt vârf când a fost întrebat despre cel mai bun „număr 9” din România.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu a surprins și l-a ales pe Daniel Bîrligea, iar „Briliantul” și-a argumentat decizia la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul de la CFR Cluj a spus și de ce îl preferă pe Marko Dugandzic în locul lui Albion Rrahmani.

„Mi se pare bun, dar cred că cel mai bun număr 9 este Bîrligea, nu Rrahmani. Gândește-te că de când sunt eu a dat trei goluri și două assist-uri. Este un jucător de forță, poate să joace și singur în față. Rrahmani este mult mai mobil, mi se pare mult mai fragil.

ADVERTISEMENT

După părerea mea, Bîrligea este cel mai bun atacant din România și o soluție pentru Edi Iordănescu. Rrahmani are o valoare și are o eleganță în a da goluri, dar eu îl văd pe Dugandzic mai bun ca Rrahmani”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

Albion Rrahmani, marea lovitură a lui Dan Șucu: „Va pleca pe minim 5-6 milioane de euro”

Horia Ivanovici este sigur că Albion Rrahmani va fi marea lovitură pe care Dan Șucu o poate da la Rapid București. Directorul FANATIK spune că atacantul din Kosovo poate aduce o sumă impresionantă în conturile giuleștenilor în următorii ani.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine este jucător de 5-6 milioane de euro fără probleme. Nu am văzut atacant în ultimii 10-15 ani în România care să înțeleagă, să aibă acest fler de a intra pe toate culoarele, de a ataca toate culoarele ofensive, de a lovi mingea din aproape orice poziție.

Mi se pare de o inteligență fantastică, este cel mai bun atacant venit în SuperLiga în ultimii 10 ani. Cred că va pleca pe o sumă record de la Rapid, minim 5, 6 milioane.

ADVERTISEMENT

„Omul are 11 goluri și a declarat aseară că vrea minim 20 de goluri. După părerea mea este cel mai bun atacant din SuperLiga și îmi asum asta. Mi se pare cel mai eficient atacant. Ai cuvântul meu că dacă aș avea bani i-aș da lui Șucu 5 milioane de euro”, a spus Horia Ivanovici.

Adrian Mutu A ALES CEL MAI BUN NUMAR 9 din SuperLiga: “NU E RRAHMANI”

ADVERTISEMENT
Tags: