Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu trimite săgeți către CFR Cluj după despărțirea recentă. „Când eu am făcut două egaluri, eram criticat! Acum, la 5-1?”

Adrian Mutu a discutat despre manieră în care a fost tratat la CFR Cluj, după ce s-a despărțit de clujeni la capătul umilinței din Cupa României cu Corvinul Hunedoara, scor 4-0.
22.04.2024 | 15:10
Adi Mutu trimite sageti catre CFR Cluj dupa despartirea recenta Cand eu am facut doua egaluri eram criticat Acum la 51
DEZASTRUL de la CFR Cluj, SUB LUPA ACIDA a fostului antrenor Adrian Mutu Farul - CFR 5-1
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost invitat prin conferință video de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri live pe website, cu începere de la 10:30.

Săgeți de la Mutu către Neluțu Varga

Adrian Mutu a lansat un atac subtil la adresa lui Neluțu Varga, pe care-l acuză indirect de lipsă de echitate. Fostul antrenor al CFR-ului a spus că egalul cu Farul de pe vremea mandatului lui a fost motiv de critici.

ADVERTISEMENT

“Nu mă așteptăm (n.r. să piardă cu 5-1 la Farul). Atunci când am făcut eu 2-2 la Galați și 1-1 la Constanța, multă lume era supărată și eram criticat pentru faptul că am scos doar un egal la Constanța.

Reacția pe care au avut-o la meciul cu Rapid a fost una normală, cum a avut și Rapid cu FCSB după plecarea antrenorului. Demiterea mea și a lui Bergodi, dar după încep antrenamentele și muncă propriu-zisă a noului staff și rezistență mentală a echipei.

ADVERTISEMENT

Au 2 înfrângeri, nu cred că s-a mai întâmplat în ultimele 12 meciuri, sau cel puțin cât am fost eu acolo. Denotă fragilitatea lotului, pentru că numeric nu e de ajuns și nu au foarte multe opțiuni. În cazul în care se accidentează sau vor să schimbe, e greu“, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Între laude pentru CFR și Farul

Adrian Mutu a lăudat cele două echipe, care au fost protagoniste unui meci șoc, 5-1 pentru Farul la Ovidiu. Antrenorul a lăudat pedigree-ul clujenilor, dar și forța tinerilor lui Hagi de a te învinge într-o zi prolifică.

ADVERTISEMENT

„Va dați seama că au fost discuții. Dacă atunci au fost supărați la 1-1, dar vă dați seama acum cum sunt. Nu era vorba de mine. CFR au mentalitate de învingători, au în ADN-ul lor. Sunt martori și ultimii ani din istoria lor unde au câștigat foarte multe campionate.

Nu e foarte convenabil să pierzi 5-1 sec, în deplasare cu o echipă care a intrat pe locul 6 în play-off. Hagi este descătușat, ar trebui atenție la Farul că vine tare din spate.

ADVERTISEMENT

Ca dovadă, uite unde se află acum. Jucătorii sunt la un alt nivel din punct de vedere mental și joacă fără pic de presiune. Sunt niște tineri mingicari, care dacă te prind într-o zi bună te lichidează“, a mai spus Adrian Mutu.

Adi Mutu trimite săgeți către CFR Cluj după despărțirea recentă

ADVERTISEMENT