Sport

Hagi și Popescu, petrecere cu lăutari după Farul – CFR Cluj 5-1. La ce eveniment au fost înainte de FCSB – Rapid

Redacția Fanatik îi urează la mulți ani cu sănătate lui Adrian Ilie. „Cobra”, unul dintre cei mai mari atacanți români din toate timpurile împlinește sâmbătă vârsta de 50 de ani. A sărbătorit alături de Gică Hagi, Gică Popescu și alți grei.
20.04.2024 | 19:23
Hagi si Popescu petrecere cu lautari dupa Farul  CFR Cluj 51 La ce eveniment au fost inainte de FCSB  Rapid
Hagi și Popescu vor petrece cu lăutari și proțap după victoria Farului, scor 5-1 cu CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Gică Popescu sărbătoresc la munte victoria categorică a Farului cu CFR Cluj, scor 5-1, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Cei doi foști mari internaționali participă la petrecerea de ziua de naștere a lui Adrian Ilie. Unul dintre cei mai mari atacanți români din toate timpurile împlinește sâmbătă, 20 aprilie, vârsta de 50 de ani. Redacția FANATIK îi urează un călduros la mulți ani cu sănătate.

Petrecere la munte de ziua de naștere a lui Adrian Ilie

Sâmbătă, 20 aprilie, este zi de sărbătoare în fotbalul românesc! Adrian Ilie, zis „Cobra”, unul dintre cei mai mari atacanți români din toate timpurile împlinește vârsta de 50 de ani. Fostul mare internațional român a organizat o petrecere de pomină la Hotel Ruia, hotelul pe care îl deține în Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant de la Steaua, Galatasaray sau Valencia vrea să petreacă așa cum se cuvine împlinirea a jumătate de secol. La petrecere vor lua parte peste 100 de invitați, cu precădere personaje semnificative din fotbalul românesc.

Sabin Ilie, fratele fostului mare jucător, îi va fi alături lui Adrian Ilie. De asemenea, Marius Baciu, Augustin Călin sau Robert Niță, foștii colegi de la Steaua, vor fi prezenți la petrecerea aniversară a lui Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Hagi și Popescu merg la petrecerea lui Adrian Ilie după Farul – CFR Cluj 5-1

Gică Hagi și Gică Popescu nu vor lipsi de la petrecerea aniversară a lui Adrian Ilie de la Hotelul Ruia. Conducătorii campioanei Farul se vor distra pe cinste la munte după victoria categorică obținută de Farul, scor 5-1 cu CFR Cluj, în deschiderea etapei a 5-a din play-off-ul SuperLigii.

Marius Lăcătuș și soția acestuia vor merge la petrecerea de ziua de naștere a lui Adrian Ilie. La începutul lunii aprilie, „Fiara” a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani la un complex din Râșnov.

ADVERTISEMENT

„Greii” fotbalului românesc vor petrece tradițional românesc, cu proțap, dar și cu lăutari și voie bună în cinstea marelui Adrian Ilie, unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din toate timpurile.

Adrian Ilie, carieră de vis

Adrian Ilie a început fotbalul la Electroputere Craiova, după care a făcut pasul la Steaua. În tricoul „roș-albastru”, „Cobra” a evoluat aproape 3 sezoane și jumătate, reușind să-și treacă în palmares 3 titluri, dar și o Cupă și o Supercupă a României.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fostul mare atacant român a făcut senzație la Galatasaray, Valencia, Alaves, Beșiktaș, Zurich sau Terek Grozny. În naționala României, Adrian Ilie a adunat 55 de apariții și 13 goluri.

  • 1 titlu, 1 Cupă a Spaniei și 2 Supercupe ale Spaniei are în palmares Adrian Ilie cu Valencia
  • 1 titlu are în palmares Adrian Ilie cu Galatasaray
ADVERTISEMENT