Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa CSA Steaua: „Ce o fi în sufletul lui Adi Popa, săracul?”

Mihai Stoica a avut o serie de ironii la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, după ce MApN a decis că echipa are dreptul să se privatizeze.
17.06.2023 | 09:00
Mihai Stoica ironii la adresa CSA Steaua Ce o fi in sufletul lui Adi Popa saracul
Mihai Stoica, ironii la adresa CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a vorbit și despre salariile mari ale fotbaliștilor lui CSA Steaua, echipă din Liga 2, care nu are drept de promovare, într-o comparație cu salariul ministrului Apărării Naționale.

Mihai Stoica, ironii la adresa CSA Steaua

Mihai Stoica a avut o serie de ironii la adresa CSA Steaua, după ce MApN a decis că echipa are dreptul să fie privatizată: „Mă gândesc doar la Adi Popa, săracul, ce e în sufletul lui acum.

ADVERTISEMENT

Nu erau echipa Armatei, acum iar merg în privat? Cum o să poată Armata Română să trăiască fără echipă de fotbal?  Există băieți care au jucat și ei pe-acolo, care câștigau mai mult decât ministrul Apărării Naționale”.

„Vă dați seama? Și atunci întreb, eu am făcut Armata, când trecea un subofițer îl salutam cu mâna la chipiu. Dacă era ofițer superior îl salutam în pas de defilare.

ADVERTISEMENT

Cum aș saluta un fotbalist care câștigă mai mult decât un ministru? Ce ar trebui să fac în situația asta? Sunt întrebări fără răspuns pentru mine”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Ladislau Boloni nu crede că CSA Steaua e clubul la care a evoluat

Ladislau Boloni a vorbit despre „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB, fiind de părere că nici echipa Armatei nu este cea la care a evoluat: „Cred că nu este bine așa ceva!

ADVERTISEMENT

Oamenii pricepuți care ar trebui să fie acolo, ar trebui să înțeleagă că au nevoie de un partener cu care să facă acel contract ca ei să continue să fie la suprafață”.

„Ministerul nu trebuie să aibă o echipă profesionistă, dar faptul că s-a încercat… ar fi fost ceva tras de păr. Nu poți să faci o echipă profesionistă, este greu dacă nu ai și un partener lângă tine.

ADVERTISEMENT

Această incapacitate face ca noi cei 20, care mai suntem din gașca respectivă, și publicul, spectatorii, nu au unde să meargă și nici noi nu avem unde să mergem și să spunem că suntem acasă, chiar dacă stadionul e nou”, a mai spus Ladislau Boloni.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT