Sport

Adi Popa lovește în foștii antrenori: „Pintilii e mult mai competent decât mulți cu licență pe care i-am avut!”

Adi Popa i-a luat apărarea lui Mihai Pintilii și i-a atacat pe foștii săi antrenori, chiar dacă aceștia aveau licența Pro.
09.01.2023 | 21:00
Adi Popa loveste in fostii antrenori Pintilii e mult mai competent decat multi cu licenta pe care iam avut
Adi Popa lovește în foștii antrenori și îl laudă Mihai Pintilii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui CSA Steaua a vorbit și despre Bogdan Argeș Vintilă, fostul său antrenor de la FCSB, despre care a spus că îl mințea pe față.

Adi Popa lovește în foștii antrenori și îl laudă Mihai Pintilii

Adi Popa l-a lăudat pe Mihai Pintilii, despre care spune că este mult mai competent decât mulți antrenori cu licență Pro pe care i-a avut de-a lungul timpului:

ADVERTISEMENT

„Eu îl văd mult mai competent pe Pintilii decât mulți antrenori cu licență pe care i-am avut. Am avut câțiva antrenori cu licență care nu au fost ce trebuie. Mă refer ca metodă.

Îl știu ca om pe Pintilii, nu am lucrat cu el, dar știu cum se antrena și știu de ce e capabil. Eu văd ca ceva benefic să te împrietenești cu jucătorii până la un anumit punct”.

ADVERTISEMENT

De când a evoluat la Concordia Chiajna până în prezent, Adi Popa a avut următorii antrenori în fotbalul românesc: Ilie Stan, Ionuț Chirilă, Laurențiu Reghecampf, Costel Gâlcă, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă, Liviu Ciobotariu, Ilie Poenaru, Daniel Oprița.

„Vintilă mă mințea pe față!”

Adi Popa a continuat și a povestit că Bogdan Argeș Vintilă îl mințea în a doua perioadă a sa la FCSB, explicând că vorbea cu patronul Gigi Becali pentru a afla adevărul despre situația sa la echipă.

ADVERTISEMENT

„La noi durează mult până îți iei licența, la Reading un coleg și-a luat licența Pro în trei luni, și-a sacrificat vacanța și a venit cu licența Pro.

Vintilă îmi spunea unele lucruri, niciodată adevărul, iar eu vorbeam pe cealaltă parte cu nea Gigi și îmi spunea exact cum stă adevărul. Nu ai cum să ai o legătură cu jucătorul când îl minți pe față”, a mai spus Adi Popa, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT