Sport

Un fost jucător la FCSB, dezvăluiri despre personalitatea lui Mihai Pintilii: ”Nu poate să ceară ceva ce el nu ar fi făcut”

Mihai Pintilii a reușit să o resusciteze pe FCSB după ce a preluat echipa de la Nicolae Dică, iar un fost jucător al ”roș-albaștrilor” a explicat care este avantajul acestuia.
07.01.2023 | 18:45
Un fost jucator la FCSB dezvaluiri despre personalitatea lui Mihai Pintilii Nu poate sa ceara ceva ce el nu ar fi facut
Mihai Pintilii a reușit să o resusciteze pe FCSB după ce a preluat echipa de la Nicolae Dică, iar un fost jucător al ”roș-albaștrilor” a explicat care este avantajul acestuia. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul nu are dreptul să fie principal pentru că nu are licență PRO, de aceea a fost adus Leonard Strizu, dar patronul Gigi Becali consideră că fostul mijlocaș nu poate fi împiedicat să își exercite funcția.

Mihai Pintilii, lăudat de un fost jucător la FCSB

Fostul jucător al celor de la FCSB, Robert Ion, care a fost legitimat la ”roș-albaștri” în perioada 2018-2022, dar care a fost mai mult împrumutat, a vorbit despre perioada în care l-a avut coleg de vestiar pe Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

”Era un lider şi cuvâtul lui era respectat în vestiar. Orice spunea, toată lumea lua aminte la ce zice. Era un om foarte cald, pe care n-aveai cum să te superi, pentru că orice spunea, o spunea din inimă, nu încerca să-ţi dea în cap.

Chiar încerca să-ţi dea nişte sfaturi constructive. Ajunsese la o vârstă la care ştia că poate să-i influenţeze pe alţii şi făcea lucrul ăsta în mod pozitiv şi asta era foarte important, să nu percepem informaţiile pe care le primim…”, a declarat Robert Ion, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Pintilii, avantaj că știe cum se lucrează la FCSB

Actualul jucător al formației Poli Iași l-a avut în primă fază coleg la FCSB pe Mihai Pintilii, iar apoi, după ce acesta s-a retras și a ajuns în staff-ul tehnic, a lucrat cu el și din poziția de antrenor secund.

”Când eşti copil, ţi se pare că te învaţă pe tine, îmi dă mie sfaturi… el le spunea aşa încât să le iei ca atare, să te bucuri de ce îţi spune. Pe lângă faptul că ştie cum să le vorbească jucătorilor, e foarte important că el a trecut din coleg al lor la antrenor. Toţi ştiu că tot ce le cere, el făcea înainte.

ADVERTISEMENT

El nu poate să ceară ceva ce nu ar fi făcut… El ştie cum să le spună lucrurile, dacă e antrenament dificil, e conştient că şi el a fost în partea aceea, pentru că e foarte greu să lucrezi cu Tommy (n.r. – preparatorul fizic Thomas Neubert).

Lucrează foarte greu, ştie ce să le zică, el a trecut şi prin primul mandat al lui Tommy, în care erau mai grele antrenamentele, are toate atuurile Mihai Pintilii”, a mai spus Robert Ion.

ADVERTISEMENT

FCSB își schimbă modul de pregătire al antrenamentelor, Mihai Pintilii fiind cel care a venit cu propunerea inovatoare. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a dezvăluit că va exista câte un antrenor pentru fiecare post din teren, lucru pe care îl face și Cosmin Olăroiu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT