Sport

Adi Vasile a dezvăluit cât de greu e să o antreneze pe Cristina Neagu: „Nu există un critic mai drastic!”

16.07.2020 | 16:17
Adi Vasile a dezvaluit cat de greu e sa o antreneze pe Cristina Neagu Nu exista un critic mai drastic
ADVERTISEMENT

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, a dezvăluit cum este să o antreneze pe Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare din lume.

Tehnicianul a mărturisit că nu a întâlnit o persoană mai critică cu ea însăși decât este Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adi Vasile a povestit și cum este Cristina în comparație cu restul elevelor sale.

Adi Vasile a dezvăluit cum este să o antreneze pe Cristina Neagu

Adi Vasile a dezvăluit cum este să o antreneze pe Cristina Neagu: E ușor s-o antrenezi pe Neagu. Handbalistic vorbind, ea face parte, la fel ca alte fete, din categoria sportivilor care vin la antrenamente pentru a deveni mai buni astăzi decât au fost ieri. Când un om vine cu acest bagaj volitiv, e foarte ușor să fie antrenat.

Eu trebuie să mă asigur că ceea ce propun eu are o logică, iar fetele au încredere în asta. Cel mai important e dacă sportivul înțelege ce spune antrenorul fără să mai intervină și alte întrebări.

ADVERTISEMENT

Cred că ea este atât de riguroasă încât nu există un critic mai aspru decât e Cristina cu ea însăși. Eu ar trebui s-o temperez în aceste lucruri, dar ea iese în teren pentru a câștiga. Pentru mine, e foarte important că am un om care să-și asume alt rol”.

Cristina Neagu așteaptă restanțele salariale

Cristina Neagu a vorbit despre salariile pe care ea și colegele ei trebuie să le primească pe luna martie: „Avem veşti că vom primi salariile pe luna martie zilele acestea. Apoi vom primi şi acei bani din şomaj. Aşa că în curând vom fi la zi cu salariile”.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a vorbit și despre pregătirea pe „National Arena”: „Au trecut câteva luni de când tot stăm acasă şi mult timp izolaţi, aşa că suntem fericiţi că am revenit la pregătire, chiar dacă nu ne putem antrena încă normal. Eu una sunt foarte bucuroasă că am reluat antrenamentele”.