Fotbal international

Adil Rami, dezvăluiri incendiare despre relația cu Pamela Anderson: ”Ne-a spus că au făcut dragoste de 12 ori într-o noapte”

13.06.2020 | 21:03
Adil Rami dezvaluiri incendiare despre relatia cu Pamela Anderson Nea spus ca au facut dragoste de 12 ori intro noapte
Fundașul francez Adil Rami a făcut câteva dezvăluiri incendiare despre relația pe care a avut-o cu fostul star Playboy, Pamela Anderson. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fundașul francez Adil Rami a făcut câteva dezvăluiri incendiare despre relația pe care a avut-o cu fostul star Playboy, Pamela Anderson.

Adil Rami, dezvăluiri incendiare despre relația cu Pamela Anderson

Fostul internațional francez Adil Rami a semnat în luna februarie un contract cu formația rusă PFC Sochi și cum a ajuns acolo a început să le dezvăluie noilor colegi detalii despre relația pe care a avut-o cu Pamela Anderson.

ADVERTISEMENT

Poveștile spuse de Adil Rami au ajuns imediat în presa din Rusia, cel care nu s-a putut abține fiind colegul său Aleksandr Kokorin, cel care a petrecut aproape un an în închisoare după ce a agresat un funcționar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova într-un moment în care erau sub influența băuturilor alcoolice.

”Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte”, a declarat Kokorin pentru Sport Express.

ADVERTISEMENT

Actrița l-a acuzat pe fotbalist că a lovit-o

În vara anului trecut, Pamela Anderson anunța despărțirea de Adil Rami. Celebra actriță l-a acuzat pe francez de infidelitate.

Mai mult, aceasta a susținut, printr-o postare pe Instagram, că Rami a lovit-o în repetate rânduri și că și-a luat o gardă de corp, din teamă să nu fie agresată după despărțire.

ADVERTISEMENT

”Ultimii doi ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea monștri”, a notat actrița.

”Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru”, a scris Pamela Anderson pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În 2018 presa franceză scria că fotbalistul a cerut-o de soție pe vedeta din Baywatch, dar aceasta a preferat să se despartă de fotbalist! Ulterior, Rami și Pamela s-au împăcat. Cei doi au fost împreună trei ani.

ADVERTISEMENT