Life

Adina Postelnicu și-a tăiat sânii: ”Regret că nu am făcut-o acum 18 ani”! Vedeta suferea cumplit

Adina Postelnicu și-a micșorat sânii și mărturisește că regretă faptul că nu a făcut această intervenție acum aproape 20 de ani.
12.04.2023 | 16:00
Adina Postelnicu sia taiat sanii Regret ca nu am facuto acum 18 ani Vedeta suferea cumplit
Adina Postelnicu și-a micșorat sânii. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adina Postelnicu ne vorbește despre operația de micșorare de sâni pe care a făcut-în în data de 13 martie 2023. Regretă că nu a făcut acest lucru acum 18 ani dar la 26 de ani, când s-a interesat prima dată, medicul i-a spus să mai aștepte până va avea copii.

Adina Postelnicu și-a micșorat sânii

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Adina Postelnicu ne spune ce a însemnat operația de micșorare a sânilor și cât mai are până se va recupera complet. Frumoasa cântăreață își aduce aminte de perioada adolescenței, când colegii băieți făceau glume pe seama sânilor ei.

ADVERTISEMENT

Trebuia să poarte numai haine largi și să și le modifice pe cele existente când era vorba de orele de sport. Aflăm, de asemenea, de la medicul estetician care a operat-o, ce presupune exact operația de reductive mamară. Când trebuie făcută și, mai ales, de ce.

“Nu le înțeleg pe domnișoarele care își pun implant atât de mare”

Adina Postelnicu a trecut, de curând, printr-o intervenție de reducție mamară, o operație ce se adresează femeilor cu sâni prea mari sau lăsați. Această intervenție este utilă, ameliorând aspectul și complicațiile care apar. I-au trebuit aproape 20 de ani să facă această operație și regretă că nu a reușit s-o facă mai devreme. Ar fi scăpat de multe probleme.

ADVERTISEMENT

“Intervenția a durat aproximativ 3 ore. A doua zi am fost externată. La o săptămână eram deja foarte, foarte bine. A trecut deja o lună de la operație și am scăpat de o parte din restricții de genul: să nu fac efort, să nu ridic mai mult de 1.5 kg.

Aștept să treacă și a doua lună ca să mă pot apucă din nou de sport și să scap și de bustieră. Le sfătuiesc pe domnișoarele care trec prin ce am trecut eu să nu aștepte atâția ani până să își facă curaj să intre în sala de operații”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Adina Postelnicu.

ADVERTISEMENT

Vedeta suferea din cauza bustului: “Mă îmbrăcam doar cu haine largi, mergeam aplecată”

Frumoasa cântăreață Adina Postelnicu a avut mari probleme în liceu, în timpul adolescenței, din cauza sânilor prea mari. Trebuia să își modifice hainele mai ales când venea vorba de orele de sport. De multe ori trebuia să poarte pulovere largi pentru că băieții din liceu făceau diverse glume pe seama ei.

“Mi-am dorit sâni mai mici de când mă știu, din adolescență. Nu era ceva des întâlnit în perioada aia. Mă îmbrăcam doar cu haine largi, mergeam aplecată. Aveam dureri mari de spate. Am călcat pragul unui medic estetician la vârsta de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu a vrut să mă opereze. A spus că nu este cazul și că mă așteaptă după ce voi avea copii, pentru că atunci cu siguranță voi avea nevoie. Acum, după intervenție, îți spun sincer că regret că nu am făcut-o acum 18 ani. Mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi scăpat încă de atunci de durerile de spate”, spune Adina Postelnicu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

“Nu le înțeleg pe domnișoarele care își pun implant atât de mare”

Adina Postelnicu mărturisește că nu le-a înțeles niciodată pe domnișoarele care își doresc implanturi mari de silicon. Din propria experiență știe ce înseamnă să ai dureri de spate și un disconfort de care nu poți scăpa. În plus, Adina Postelnicu are și coloana vertebrală ușor deformată, din timpul liceului, datorită poziției necorespunzătoare în bancă.

“Nu le înțeleg pe domnișoarele care își pun implant atât de mare. Le-am înțeles însă  pe cele care n-au avut sâni deloc și și-au pus un  implant decent. 

Mi-ar fi fost mult mai ușor și la sport, n-ar mai fi trebuit să-mi modific o groază de haine sau să mi le fac pe comandă. Eram foarte mică în talie și în șolduri, și mare în bust. Alin Bortolini este un medic excepțional și îl recomand oricând”, spune Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu înainte să intre în operație. Sursă foto: Arhivă personală
Adina Postelnicu înainte să intre în operație. Sursă foto: Arhivă personală

“Reducția mamară chirurgicală este utilă și ameliorează aspectul și complicațiile”

Medicul estetician care a operat-o pe Adina Postelnicu explică ce înseamnă această procedura și cui se adresează. “Reducția mamară este intervenția chirurgicală ce se adresează femeilor cu sâni mari, grei, lăsați, ce cauzează dureri în zona umerilor și iritații ale pielii. Prin această procedură, excesul de piele, țesut adipos și țesut mamar sunt eliminate din zona sânilor.

În combinație cu procedura de ridicare a sânilor, sau mastopexie, obținem o formă mai frumoasă, în armonie cu proporțiile corpului. Calitatea vieții se îmbunătățește.

Reducția mamară chirurgicală este utilă și ameliorează aspectul și complicațiile (dureri de spate, iritații, etc). De asemenea, capacitatea de a face efort (sport) și cel mai important: crește încrederea în sine!”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, medicul estetician Alin Bortolini.

Adina Postelnicu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cântărețul Glance. Cei doi au împreună o fetiță, e numele Zaynab Maria. Fetița a venit pe lume când deja frumoasă cântăreața avea 40 de ani și își pierduse speranța că așa ceva s-ar mai putea întâmpla.

ADVERTISEMENT