News

Adolescent bătut cu bolobocul, în faţa unui liceu din Constanţa. “Este şocat, nu mai doarme de durere”

Un adolescent a fost bătut cu bolobocul, în faţa unui liceu din Constanţa. Agresorul este un bărbat de 45 de ani, tatăl unui coleg.
07.04.2024 | 22:04
Adolescent batut cu bolobocul in fata unui liceu din Constanta Este socat nu mai doarme de durere
ADVERTISEMENT

Un adolescent de 15 ani a fost bătut cu bolobocul, vineri, 5 aprilie, în fața unui liceu din Constanța. Agresorul este chiar tatăl unui alt elev al unității de învățământ, care ar fi venit să își apere fiul implicat într-un conflict.

Adolescent bătut în fața unui liceu din Constanța. A fost lovit cu bolobocul de tatăl unui coleg

Însă, potrivit spuselor băiatului bătut, el intervenise să aplaneze un scandal izbucnit între doi colegi, printre care se afla și copilul agresorului. Situația a luat o întorsătură nefericită pentru victima în vârstă de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc vineri, în zona Liceului C.A. Rosetti din Constanța, însă a ieșit la iveală după ce familia băiatului bătut a hotârât să fie depusă o plângere la Poliție. „La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Mai ar fi avut loc o agresiune fizică.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan”, au informat reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Victima spune că doi colegi s-au luat la ceartă, iar el a intervenit dorind ca lucrurile să nu degenereze. În acel moment, tatăl unuia dintre minori și-a făcut apariția, fiind înarmat cu un boloboc.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri băiatului de 15 ani, inclusiv în zona capului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Băiatul a rămas cu traume: „Îi e frică. Noaptea nu doarme, are dureri”

De asemenea, adolescentul a fost dus la spital de părinți, aici unde a fost supus investigațiilor medicale. Bunica acestuia spune că minorul a rămas cu traume în urma incidentului nefericit. „M-a anunțat nepotul când era deja la Secția 5 şi m-am dus și l-am luat de acolo.

L-am văzut cum era bătut și lovit la cap. Este şocat. Noaptea nu doarme, are dureri, nu doarme că îi e frică. Dacă vine și îl omoară. Dacă nu intervenea băiatul acela îl lovea în creștetul capului, îl lăsa lat acolo”, a declarat bunica băiatului pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Agresat ar fi fost și celălalt minor cu care fiul omului de 45 de ani avea un conflict. Se pare că celălalt adolescent nu a depus plângere la poliție, cel puțin până acum, arată presa locală din Constanța.

ADVERTISEMENT