News

Scene șocante într-un parc din Târgu-Mureș. Un băiat de 14 ani a fost bătut cu bestialitate de patru adolescenți

Adolescent de 14 ani, bătut cu bestialitate de patru tineri din într-un parc din Târgu-Mureș. Copilul a fost transportat la spital.
02.02.2024 | 15:16
Scene socante intrun parc din TarguMures Un baiat de 14 ani a fost batut cu bestialitate de patru adolescenti
Un adolescent a fost bătut crunt de alți patru într-un parc din Târgu-Mureș. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un băiat de 14 ani a fost bătut cu bestialitate de patru adolescenți într-un parc din Târgu Mureş. Băiatul a fost încolțit de agresori și atacat cu pumnii și picioarele, având nevoie de îngrijiri medicale.

Agresiune brutală în parc. Un băiat de 14 ani bătut de patru adolescenți

Cei patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani i-au aplicat băiatului de 14 ani o bătaie cumplită, încât a avut nevoie să fie transportat la spital. Acesta ar avea nevoie de aproximativ 30-35 zile de îngrijiri medicale, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost alertați imediat de mama copilului în data de 23 ianuarie. Aceasta le-a spus că fiul ei a fost agresat fizic, printr-o întâmplare spontană, de un grup de mai mulți tineri.

Adolescenții bătăuși au fost reținuți de polițiști

Cei patru agresori, de 14, 16, 17 și 17 ani, au fost reținuți de către poliție pentru 24 de ore. Investigațiile poliției au scos la iveală faptul că unul dintre agresori fusese mai fusese implicat într-un incident de violență în trecut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trei dintre aceștia au fost duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii au efectuat și percheziții la locuințele suspecților și au obținut dovezi relevante în legătură cu incidentul.

Istoric asemănător pentru unul dintre agresori

Unul dintre tinerii atacatori mai agresase un minor în trecut. Băiatul de 17 ani, ar fi bătut în același fel un alt minor, de 13 ani, dar se pare că a fost lăsat liber până când a făcut o nouă victimă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, în luna noiembrie, i-a provocat răni grave băiatului de 13 ani. Acesta a avut nevoie de spitalizare pentru a se vindeca timp de 8-9 zile.

Biroul de Investigații Criminale s-a implicat în acest caz, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, pentru a investiga infracțiunea de lovire sau alte acte de violență.

ADVERTISEMENT

Un incident similar între doi adolescenți a avut loc și într-un liceu din Orşova. Copiii de 15 ani s-au luat la bătaie și unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: