News

Adolescent din Neamț, dat dispărut de 3 zile. Vasile Cristian Belei este căutat de oamenii legii

12.08.2020 | 13:02
Adolescent din Neamt dat disparut de 3 zile Vasile Cristian Belei este cautat de oamenii legii
ADVERTISEMENT

Un minor în vârstă de 13 ani din comuna Ion Creangă, județul Neamț, este căutat de mamă și de oamenii legii de trei zile după ce duminică, 9 august, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit la domiciliu.

Mama lui Vasile Cristian Belei a anunțat dispariția la începutul acestei săptămâni, luni, 10 august. În momentul de față, minorul apare pe lista persoanelor date dispărute, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă făcând tot posibilul pentru a-l găsi.

ADVERTISEMENT

În prezent, oamenii legii au transmis semnalmente băiatului, orice persoană care poate oferi informaţii legat de găsirea acestuia fiind rugată să sune la numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Minor din județul Neamț, dispărut de duminică, 9 august

Vasile Cristian Belei are ochi căprui, păr șaten și este tuns scurt. Totodată, agenții de poliție din localitatea natală au declarat că băiatul are o înălțime de 1,75 m și o greutate de 60 de kilograme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în ziua în care a dispărut, minorul de 13 ani purta un tricou negru cu albastru, pantaloni albaștri și încălțăminte albă.

Copilul a plecat de acasă în weekend, după ce în prima zi a lunii august fusese scos de mama sa de la Centrul de Educație Incluzivă din Roman.

ADVERTISEMENT

Femeia l-a învoit pe data de 1 august pentru a-l lua acasă pentru o perioadă prestabilită, dar oamenii legii au aflat în urma anchetei că acesta obișnuia să părăsească centrul fără a cere acordul personalului de supraveghere.

„La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că, fiul său BELEI VASILE CRISTIAN, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 9 august 2020 și nu a revenit până în prezent.

ADVERTISEMENT

Din verificări a reieșit faptul că, la data de 1 august a.c., minorul a fost învoit de la Centrul de Educație Incluzivă din Roman de către mama sa, urmând să locuiască la domiciliul acesteia pentru o perioada prestabilită”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Neamț.

 

 

ADVERTISEMENT