News

Adolescentă de 17 ani, îngropată în curtea vecinului. Bărbatul a sugrumat-o după o ceartă

O adolescentă de 17 ani a fost îngropată în curtea vecinului. Fata lucra pentru bărbat și era dispărută de aproape șase luni.
03.12.2023 | 10:38
Adolescenta de 17 ani ingropata in curtea vecinului Barbatul a sugrumato dupa o cearta
Adolescentă de 17 ani, îngropată în curtea vecinului. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Facebook
ADVERTISEMENT

O adolescentă de 17 ani a fost îngropată în curtea vecinului, după ce a fost ucisă de acesta. Fata era căutată de polițiștii din Indiana, fiind dată dispărută de familie încă din luna iunie a acestui an.

Adolescentă de 17 ani, îngropată în curtea vecinului

Valerie Tindall, o fată de 17 ani, din Indiana, a fost ucisă cu sânge rece de vecinul care locuia în spatele casei familiei sale, un bărbat de 59 de ani. Descoperirea macabră a fost făcută de autoritățile din Statele Unite la aproape șase luni de la dispariția ei, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT

Pe 8 iunie, părinții adolescentei au anunțat dispariția acesteia. În tot acest timp, au fost audiate mai multe persoane, inclusiv vecinul familiei, pe nume Patrick Scott. Inițial, el a spus anchetatorilor că nu a văzut-o pe tânără în ziua dispariției.

Însă, cercetările aveau să demonstreze altceva. Marți, oamenii legii au percheziționat casa și curtea bărbatului. Rămășițele fetei  de 17 ani au fost descoperite, trupul ei fiind îngropat în curtea vecinului.

ADVERTISEMENT

Cum au reușit părinții să o recunoască pe Valerie

Părinții au reușit să o recunoască după unghiile pe care fata și le făcuse cu ojă portocalie, chiar înainte să fie ucisă. După ce a fost găsită de anchetatori, vecinul familiei Tindall și-a recunoscut fapta.

Bărbatul a mărturisit că a sugrumat-o. Patrick Scott deține o afacere de tuns iarba, iar Valerie lucra pentru el. Pe 7 iunie, cei doi s-ar fi luat la ceartă, iar bărbatul și-a pierdut cumpătul și a sugrumat-o cu o centură.

ADVERTISEMENT

După ce a ucis-o, Patrick Scott a construit o cutie de lemn în care a băgat trupul neînsuflețit al fetei, înfășurat într-un sac de plastic. Apoi, a săpat o groapă în curtea locuinței sale și a aruncat cutia acolo.

Fiind întrebat de polițiști dacă a văzut-o pe Valerie în ziua respectivă, vecinul familiei Tindall a spus că nu știe nimic despre ea și că nu lucra pentru el. Declarațiile bărbatului au trezit suspiciunea anchetatorilor, care au cerut un mandat de percheziție pentru casa lui Scott.

ADVERTISEMENT

Bănuielile polițiștilor s-au confirmat, cadavrul adolescentei fiind găsit în curtea acestuia. Patrick Scott a fost ridicat de oamenii legii, fiind învinuit de crimă și de obstrucționarea justiției și de furnizarea unor informații false.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: