Fotbal intern

ADPD continuă strângerea de fonduri pentru Dinamo. Ultimul proiect al suporterilor susținuți de Cornel Dinu

29.04.2020 | 18:04
ADPD continua strangerea de fonduri pentru Dinamo Ultimul proiect al suporterilor sustinuti de Cornel Dinu
ADVERTISEMENT

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a scos la vânzare tichete virtuale pentru vizionarea meciului Dinamo – Anderlecht din semifinalele Cupei Cupelor, din 1990. Prețul unui bilet variază între 5 și 30 de lei, iar banii adunați vor fi folosiți pentru dezvoltarea proiectului socios al suporterilor „alb-roșii”, care urmărește preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

ADPD strânge bani pentru Dinamo

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a purtat recent negocieri cu Ionuț Negoiță pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni și, chiar dacă cele două părți nu au ajuns, cel puțin deocamdată, la o înțelegere, proiectul socios lansat de suporteri continuă.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unui comunicat, ADPD a anunțat că va transmite, pe pagina oficială de Facebook, meciul Dinamo – Anderlecht, din semifinalele Cupei Cupelor 1990, și a scos la vânzare și bilete, ale căror preț variază între 5 și 30 de lei.

Meciul va fi difuzat de ADPD pe 14 mai, la ora 20:00, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru dezvoltarea proiectului socios, care nu a renunțat la inițiativa de a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Toți suporterii pot ajuta simbolic proiectul socios ADPD prin cumpărarea a cel puțin un bilet la meci, prețul variind între 5 și 30 lei în funcție de locul ales în tribune.

Fondurile strânse în urma acestei inițiative putând cântări mult în demersul unic al ADPD de a aduce Dinamo în mâinile celor care iubesc fără interese această echipă, în mâinile suporterilor dinamoviști”, se arată pe pagina de Facebook a Asociției „Dinamoviști pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

30 de ani de la Dinamo – Anderlecht

Sezonul 1989 – 1990 consemna o nouă performanță europeană pentru Dinamo, după semifinala Cupei Campionilor Europeni atinsă cu șase ani înainte.

În Cupa Cupelor, formația din „Ștefan cel Mare”, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a trecut de Dinamo Tirana, 2-1 la general, Panathinaikos, 8-1, și Partizan, 4-1, dar a fost oprită în drumul către finala unei competiții continentale de belgienii de la Anderlecht, 0-2 în dublă manșă.

ADVERTISEMENT