Sport

Declarații surprinzătoare ale fotbalistului de la Dinamo înainte de meciul cu FC Botoșani: „Ne trebuie șmecherie. Am văzut la Manchester City”

Un fotbalist de la Dinamo a făcut declarații surprinzătoare înaintea meciului cu FC Botoșani. Jucătorul se inspiră de la Manchester City.
22.04.2024 | 20:08
Declaratii surprinzatoare ale fotbalistului de la Dinamo inainte de meciul cu FC Botosani Ne trebuie smecherie Am vazut la Manchester City
Unul dintre fotbaliștii lui Dinamo a făcut declarații surprinzătoare înainte de meciul cu FC Botoșani. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo o înfruntă, în deplasare, pe FC Botoșani, marți, 23 aprilie, ora 19:30, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Zeljko Kopic nu mai are voie să facă pași greșiți în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Goncalo Gregorio, atacantul lui Dinamo, a avut un discurs surprinzător la conferința de presă.

Declarații surprinzătoare ale fotbalistului de la Dinamo înainte de meciul cu FC Botoșani: „Ne trebuie șmecherie. Am văzut la Manchester City”

Dinamo a pierdut puncte prețioase în play-out chiar în ultimele momente ale meciurilor. Zeljko Kopic a tras un semnal de alarmă și speră ca echipa sa să obțină toate cele 3 puncte din duelul vital de pe terenul lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă premergătoare meciului a fost prezent și Goncalo Gregorio. „Suntem puternici și pozitivi, avem încredere în noi, avem încă 4 finale, deocamdată vrem să câștigăm acum cu Botoșani.

Nu mi-am văzut familia de 6 luni, ne sacrificăm, suntem aici pentru o țintă, să salvăm Dinamo și să o păstrăm acolo unde merită. Ne trebuie șmecherie, trebuie poate să gestionăm lucrurile mai bine pe final, să mai tragem și de timp.

ADVERTISEMENT

Am văzut că Manchester City atunci când are avantaj încearcă să mențină posesia și să nu lase adversarul să atace”, a declarat Goncalo Gregorio, la conferința de presă.

Goncalo Gregorio vrea să spargă gheața în play-out cu FC Botoșani

Goncalo Gregorio a semnat cu Dinamo la începutul sezonului din postura de jucător liber de contract. Atacantul portughez a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „alb-roșiilor” în actuala stagiune. Fotbalistul de 28 de ani a marcat 7 goluri în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gregorio nu a găsit drumul spre poartă în cele 5 dueluri din play-out. Atacantul a oferit o pasă de gol în duelul cu FC U Craiova, scor 1-1. De altfel, echipa antrenată de Zeljko Kopic are un golaveraj negativ: 3 goluri primite și 6 marcate.

La meciul cu FC Botoșani, Dinamo nu se va putea baza pe Edgar Ie. Zeljko Kopic a anunțat la conferința de presă că fundașul central a suferit o accidentare mai gravă. În rest, clubul din Ștefan cel Mare are tot lotul la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat ambele dueluri directe cu FC Botoșani din sezonul regulat. „Câinii” s-au impus pe teren propriu, în meciul tur, scor 1-0. În returul din Moldova, echipa lui Zeljko Kopic a învins, scor 2-0.

ADVERTISEMENT