Life

Adrian Enache a vorbit despre iubitul fiicei lui. Cum îl consideră pe fiul lui Sorin Ovidiu Vântu: ” Eu îl cunosc, dar…”

Adrian Enache și-a spus părerea despre iubitul fiicei sale, care este fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Cum îl consideră artistul?
26.01.2023 | 19:05
Adrian Enache a vorbit despre iubitul fiicei lui Cum il considera pe fiul lui Sorin Ovidiu Vantu  Eu il cunosc dar
Ce crede Adrian Enache despre ginerele său, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Sursa foto: Antena 3 CNN, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț Vântu. De curând, artistul și-a exprimat părerea despre cel care i-ar putea fi ginere în viitorul apropiat.

Ce părere are Adrian Enache despre iubitul fiicei lui

Adrian Enache a preferat să păstreze discreția și nu a oferit, astfel, prea multe detalii. Solistul în vârstă de 56 de ani a mărturisit că îl cunoaște de mai mult timp pe Ionuț Vântu și că îl vede cu ochi buni.

ADVERTISEMENT

Cântărețul îl apreciază pe partenerul de viață al Dianei și consideră că fericirea acesteia contează cel mai mult.

”Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie. Normal că-l cunosc. Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern”, a declarat Adrian Enache pentru playtech.ro

Fiica lui Adrian Enache și iubitul ei nu locuiesc împreună

Adrian Enache a mai dezvăluit că fiica sa încă nu locuiește cu fiul fostului proprietar al Realitatea TV, chiar dacă formează de mulți ani un cuplu. Din punctul său de vedere, cei doi îndrăgostiți procedează bine că nu stau sub același acoperiș.

ADVERTISEMENT

”Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți”, a mai precizat artistul.

Ce spune fiica lui Adrian Enache despre iubitul ei

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Diana Enache a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Vântu, cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 4 ani.

ADVERTISEMENT

Diana Enache simte că Ionuț îi este partenerul potrivit: au planuri în comun, se completează și sunt mai mereu pe aceeași lungime de undă.

”Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important”, a declarat tânăra pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT