Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie, amintire fabuloasă de la golul din Slovacia – România 1-5, în 1999: “Dormeau ăia prin spate”

Adrian Ilie a relatat o amintire fabuloasă de la golul din Slovacia - România, scor 1-5, în 1999. "Cobra" a deschis atunci scorul în primele minute ale meciului.
08.12.2023 | 08:00
Adrian Ilie amintire fabuloasa de la golul din Slovacia  Romania 15 in 1999 Dormeau aia prin spate
Adrian Ilie a relatat o amintire fabuloasă de la golul din Slovacia - România, scor 1-5, în 1999. "Cobra" a deschis atunci scorul în primele minute ale meciului.
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a relatat o amintire fabuloasă din momentul în care evolua pentru echipa națională. “Cobra” a povestit cum a marcat primul gol din duelul Slovacia – România, scor 1-5, în 1999. La Euro 2024 “tricolorii” îi vor întâlni din nou pe slovaci.

Adrian Ilie, amintire fabuloasă de la golul din Slovacia – România 1-5, în 1999

După extragerea la sorți pentru Euro 2024, “tricolorii” și-au aflat adversarele pe care le vor întâlni în grupele turneului din Germania. Belgia, Slovacia și una dintre Ucraina, Bosnia, Islanda și Israel vor fi adversarele echipei naționale de la Campionatul European. În urma acestui lucru, Adrian Ilie a relatat o amintire fabuloasă de la golul din Slovacia – România, scor 1-5, în 1999.

ADVERTISEMENT

“Îmi aduc aminte golul de la Bratislava. A dat Hagi pasă, dormeau ăia prin spate. Dădea Hagi niște pase de nici nu știai cum. Am deschis scorul atunci în minutul 5 sau 7. Țin minte că am alergat în meciul ăla foarte mult. Eram și fundaș stânga la un moment dat și era și frig”, a povestit Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Ilie crede în echipa națională: “Ne calificăm mai departe, avem o grupă accesibilă”

“Grupa este accesibilă. Cred că o să vină Ucraina, cred că ei sunt cea mai în formă echipă. Eu mi-aș dori de la acest Campionat European ca jucătorii care merg acolo să capete atât de multă experiență în jocul lor individual și ca formă de grup.

ADVERTISEMENT

Pe viitor să ne calificăm și la Campionatul Mondial. Experiența asta să îi facă conștienți de nivelul lor. Să joace fără emoții și această experiență pentru viitorul fotbalului românesc și campaniile pentru mondiale să aibă puterea să joace și mai bine. 

Când a plecat nu s-a gândit la asta? Trebuie să joace toți jucătorii. 100% experiența asta o să îi facă și mai buni jucători pe viitor. Le va crește valoarea și expunerea. O să plece de acolo cu o amintire atât de plăcută în cât forma lor individuală o să fie mai bună după Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Am fost și la U21. Așteptam această calificarea asta și o să mergem cu prietenii. Cu toții o să susținem echipa națională. Sperăm să ne calificăm mai departe și să nu pierdem meciuri.

Să facem jocuri echilibrate și bune cum am făcut în preliminarii. Este foarte important să nu pierzi primul meci ca să mergi pentru calificare în ultimele meciuri”, a declarat Adi Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Povestea incredibilă a lui Adi Ilie din duelul Slovacia - România

ADVERTISEMENT