Sport

Adrian Mazilu, în culmea fericirii după ce a marcat primul gol în SuperLiga: „Asta mi-a spus domnul Hagi!”

Adrian Mazilu a marcat primul gol în campionat pentru Farul, reușind să înscrie la doar șase minute de la debutul meciului cu Universitatea Craiova.
06.02.2023 | 22:35
Adrian Mazilu in culmea fericirii dupa ce a marcat primul gol in SuperLiga Asta mia spus domnul Hagi
Adrian Mazilu, primul gol în campionat pentru Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-02-2023
20:35

Adrian Mazilu, în culmea fericirii după ce a marcat primul gol în SuperLiga

Adrian Mazilu a fost extrem de bucuros pentru golul marcat împotriva Universității Craiova și a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înaintea confruntării:

„Mă simt excelent, că la primul meu meci ca titular am reușit să marchez și să aducem cele 3 puncte. Domnul Hagi mi-a spus să intru cum am intrat și la juniori, să îmi fac jocul și să dau tot ce e mai bun pe teren.

Mă antrenez foarte mult, exersez la antrenamente foarte multe execuții din toate părțile și la meci s-a văzut. E o victorie importantă, un meci frumos și sper să rămânem acolo”.

„Ne-a motivat domnul Hagi și de acum încolo sper să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem pe primul loc. Sunt mai mulți jucători, cum ar fi Denis Alibec, un jucător de mare perspectivă, dar eu mă antrenez în fiecare zi.

Am început aici de la 6 ani și sper să rămân în continuare și să am evoluții cât mai bune. Mi-aș dori cel mai mult să ajung în Premier League, îmi place foarte mult campionatul de acolo”, a mai spus Adrian Mazilu, la finalul partidei.

Puștiul „marinarilor” a fost lansat perfect de Louis Munteanu și l-a executat fără emoții pe experimentatul Giedrius Arlauskis cu un șut puternic.

Adrian Mazilu, primul gol în campionat pentru Farul

Adrian Mazilu a reușit să înscrie primul gol în campionat pentru Farul în duelul cu Universitatea Craiova, iar puștiul a avut nevoie de doar șase minute pentru a marca.

ADVERTISEMENT

În afară de golul său, tânărul atacant al Farului a mai avut alte două ocazii bune de a înscrie în primul sfert de oră, însă Arlauskis s-a opus de fiecare dată. A mai avut o ocazie bună de a înscrie în minutul 23, când a încercat să-l lobeze pe portarul oltenilor, însă mingea s-a dus pe lângă.

Tot Mazilu reușea să înscrie în meciul din cupă al „marinarilor” contra Rapidului, scor 2-0, fiind lăudat la finalul confruntării de Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Ați uitat de cei tineri, ia să vedeți câți am băgat. Nu i-am spus nimic lui Mazilu, noi avem curaj, e o convingere să crezi în ceea ce facem noi. Asta înseamnă să ai curaj!”, spunea „Regele”.

Adrian Mazilu este un produs al Academiei de Fotbal a lui Gică Hagi și a fost convocat recent la naționala U21 a României de către selecționerul Emil Săndoi pentru meciurile amicale din luna noiembrie cu CSA Steaua și FC Argeș.

ADVERTISEMENT
  • 17 ani a împlinit Adrian Mazilu în luna septembrie

VEZI VIDEO AICI

Și Gabi Balint l-a remarcat pe Adrian Mazilu

Evoluțiile lui Adrian Mazilu au fost evidențiate și de către Gabi Balint, care crede cu tărie în calitățile puștiului, fiind convins că va ajunge la un nivel superior în viitorul apropiat.

„Vă mai spun un jucător bun, e vorba despre Mazilu, de la Farul, de 17 ani, are niște calități incredibile și are potențial să ajungă mai departe.

ADVERTISEMENT

Ăsta e un jucător care va ajunge, are calități de tipul acesta”, spunea Gabi Balint la finalul lunii decembrie.

În acest sezon Adrian Mazilu a jucat în șase meciuri pentru Farul, în toate competițiile, reușind să marcheze de două ori.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: